kilolek
podwójna listopadowa mama
Witaj w klubie. Ja jestem od początku a też rzadko kiedy ktoś mi odpisuje. Teraz rzadko się udzielam, bo trochę glupawo pisać sama ze sobą.Cześć
Patina mojemu synowi zmienia się kolor oczu miał niebiesiutkie a teraz brązowieją i wyraznie to widać,już wogule będzie miał wszystko po tatusiu ....
Widzę że nikt nie odp już trzeci raz z rzędu na moje posty nikt mnie tu chyba nie lubi i chyba przestanę pisać wogule bo to nie ma sensu... porobione są tu raczej grupy osób co były od początku na forum a że ja nie dawno dołączyłam to nikt nie zwraca uwagi i nie odpisuje na moje posty ( przykre:-()bo chciałam się wbić w to forum i dyskusje lecz tak się nie da..
wiesz, podtrzymywac nie będziesz musiałą jak już sama będziesz czula, ze to niepotrzebne, bo głowka nie leci. Ale nosić na jednej ręce możesz mimo to. Można głowkę oprzeć o bark albo przedramię. Ja prawie zawsze noszę a jednej ręce (głownie na brzuszku albo moim barku), bo druga jest mi niezgędna do pozostałej dwójkiYolanta bardziej mi chodziło kiedy mogę trzymać go w jednej ręce jak jest u was (ogólnie u dziewczyn) bo dzieci są mniej więcej w tym samym wieku i jak było u dziewczyn które już mają starszaki mój mały trzyma dość sztywno głowe ale jeszcze mu poleci czasem i boję sie nie podtrzymywać
Ola mój też mały szybko głowę darł po urodzeniu i jest ogólnie silny. A twoja trochę starsza widzę...ale naprawde szybko się rozwija jak do siadania ciagnie..
NO muszę się dopominać o odp bo nikt o mnie nie pamięta!:-)A tez chcę się wbić w to forum bo uzo rzeczy mozna sie dowiedzieć a to moje pierwsze dziecko i dużo mam czasem wątpliwości i pytań bo nie mam doświadczenia..
rzadko Zuzka śpi u nas włózku ale właśnie dostała nakaz eksmisji, bezwarunkowosuzi1 jestem ciekawa co do za magiczne ćwiczenia, może tez spróbuję z moim małym
Z niecierpliwością czekam na jakieś wskazówki
Czytałyście? Straszna tragedia :-(
Tragedia. Matka zmiażdżyła dziecko - Gadu-Gadu.pl
Ostatnia edycja: