Ja zauważyłam, że mój Bąbel chętniej bierze zabawki w lewą rączkę... dlatego też sama zaczęłam dawać mu częściej w prawą, bo bałam się, że będzie ona zbyt leniwa. I po kilku takich razach nastąpiła poprawa - prawa rączka trzyma zabawki tak ładnie, jak lewa, choć lewą i tak lepiej mu się łapie
Co do reszty - jutro będę u pediatry, obejrzy Krzysia, ale myślę, że raczej wszystko z nim dobrze. Co do podnoszenia i trzymania główki - póki co nie będę z nim tego ćwiczyła, ponieważ ma na to jeszcze czas... Poczekamy, zobaczymy, póki co nie jest to na pewno niepokojąca rzecz. Mnie najbardziej zależało na tym, aby ćwiczyć z nim rozluźnianie przed snem, żeby te łapki - złośliwki nie machały tak i nie wybudzały i nie wyjmowały smoka.
Zanetaa - u Ciebie pediatra sam rozpoznał na wizycie, że coś jest nie tak? Czy zgłaszałaś swoje wątpliwości?
Andav - nie wiem niestety, czy mój avatar uległ zmianie już na stałe, czy może jeszcze się zmieni...? Kobieta zmienną jest
a ja to już w ogóle... Potrafię coś zmieniać po kilka razy, bo za każdym razem udaje mi się znaleźć coś bardziej fajnego
a co lepsze - mojego poprzedniego avatara nie mogę odnaleźć