reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama

she, a ja tez jem bardzo malo słodkiego , nie mam ochoty , ale na mentosa mnie naszło jak zobaczyłam reklame z pajakiem i od tamtej pory myslałam o nim :-D
mnie bardziej na konkret bierze, miesko , dajcie mi miesko ;)) , choc nie wiem czy dzis cos jeszcze zjem , mam w lodowce pierogi ruskie , mzoe dziubne pare sztuk ;)

A macie przeczucia co do płci ? ja bym bardzo chciała malutkie pochwiątko , ale mam mocne przeczucie ze to siusiak ;-)

ja tez zobaczylam w telewizji ze mieli w promocji milky way-e w polo ;) i tak sie zaczelo :) moj musial jechac zaraz i kupic :) poza tym to tez bym jadla miesko, miesko, miesko :) najlepiej wchodzi mi gotowane :)
ja mam przeczucie ze to tez siusiak :) sie okaze calkiem niedlugo :)

Ostatnia edycja:
Ja też skrycie marze o dziewczynce , mąż chcialby drugiego chłopaka , ...ale w sumie co będzie to bedzie....mam przeczucie że chłopak , przy pierwszym miałam przeczucie na dziewczynkę , choć imię tylko wybieraliśmy dla chłopaka heheh ale zamieszałam

Ja mam parkę w domu to mi to objętne.
Chciałabym dziewczynkę ,ale znając mojego pecha to będzie chłopiec ....
Zresztą tak mi kobieta na przystanku w zeszłym roku przepowiedziała ,jak wracałam ze szpitala zaryczana ,bo wiedziałam już o maleństwie .:-(
Maluch przestał się rozwijać i ona wtedy mnie zaczepiła i powiedziała ,żebym nie płakała ,bo to dziecko nie chciało się urodzić .On nie chciał żyć.....
Wiedział,że jak będzie miał 16 lat to zginie w wypadku ,a ja z powodu jego śmierci dostanę zawału i też nie przeżyję ...
Przepowiedziała ,że w przyszłym roku będę w ciąży i urodzę zdrowe dziecko ,że najprawdopodobniej chłopiec ,ale tak do końca tego nie widzi....
Wtedy nie uwierzyłam tak do końca ,ale lampka nadziei mi się zapaliła.;-)
To było w październiku zeszłego roku....

Teraz tuż przed zrobieniem testu ta kobieta znów mi się przyśniła i powiedziała tylko
Będzie dobrze....
i tyle...

Już nie mogę sie doczekac kiedy nadejdzie ten czas , że będziemy chwalić sie płciami:-)
Póki co musimy być cierpliwe, spokojne i radosne prawda?
ja w sobote jade do rodziców i pochwale sie fotografią okruszka :)
Bede w końcu mieloi drugiego wnuka/ wnuczkę :) . bo narazie moj brat ma 2letniego synka.

As, to przezyłas ciekawa historie , ona Ciebie po porstu od tak zaczepiła bo widziała ze płakłas ? To teraz 3ba mocno wierzyć , że bedie dobrze ;)

reklama
wiki bardzo mi przykro :( przytulam :*
suse super,że u Ciebie dobrze. Fajnie tak optymizmem powiało :) Oby więcej takich postów było.

Ja już dziewczynkę mam wiec bardzo chciałabym aby teraz siusiak między nogami był ale z drugiej córy też się ucieszę,w sumie płeć nie ważna,byle by zdrowy dzieciak był-to jest dla mnie najistotniejsze.

Do góry