reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Ja mam w domu mega burdello bum bum:angry:.Fajnie,że3 syn z synową i wnusiem zjechali ale wcale nic nie sprzątają ,a już u nich w pokoju to :szok::crazy::eek: kompletny rozpildziel ale jakoś wytrzymam przez miesiąc potem coś wymyślę.Niestety przy małej Amelce też ekstra porządku nie było ale starałam się na bieżąco ale po dorosłych sprzątać nie mam zamiaru :no: czasem ledwo sama wyrabiam więc biorę to na przeczekanie .To miłego dnia:-D

reklama
Haha Azula :-D powiedz wprost, żeby posprzątali :tak: Wiesz, ja za to cenię moją teściową, bo jak byliśmy u niej i w pewnym momencie nie ogarniałam już tematu (mój mąż jest przekochany po prostu, ale w rozrzucaniu ubrań wszędzie powinien dostać złoty medal :-D:rofl2::confused2:) to sama wpadała i mówiła "Sprzątać!" :-D:-D W żartach spróbuj, a jak nie załapią to powiedz wprost - wierz mi, to o wiele lepsze, niż duszenie w sobie wściekłości, cz nie daj Boże - sprzątanie im! Moja tylko raz nam posprzątała - nic przez 2 dni nie mogłam znaleźć :eek::eek: ja wiem, że chciała dobrze, ale...:rofl2::-D Pewnie jest im ciężko, pierwsze dziecko, a jak jest absorbujące, to już w ogóle, ale wpłyń im delikatnie na ambicję :-D:-D

a u nas prawie 14.30 a mala od 7:30 rano jak sie obudzila to spala tylko przez 15 min:szok:, twardo gada z zabawkami i macha tak konczynami, ze ja po 5 minutach bym padla ze zmeczenia:-D, ale moja mala twardzielka nie daje za wygrana:)))

fiore wspolczuje bolow:-(, trzymam kciuki zeby przeszlo

Dziewczyny,potrzebuje szybkiej pomocy...Za cholewke nie moge zadzwonic do call center wizzair i ryanair(mam blok na te numery z domowego i z kom:wściekła/y:),ale moze ktoras z Was wie i sie wypowie,bo w ich odpowiedziach na stronie sie gubie :zawstydzona/y:
Czy ja podrozoujac sama moge miec pod opieka 4msc Leo i 2lata5msc Vanesse?Wiem,ze 1 niemowlak przypada na 1osobe(fakt,siedzi u mnie na kolanach),a V bedzie miala oddzielne miejsce bo placi za caly bilet,stad wlasnie pytanie,moge sama z nim podrozowac,z cala dwojka?
Prosze o pomoc,pilnie!!!
DZIEKUJE!!!

A ja znowu tylko na chwilkę wpadłam, pochwalić się (a może bardziej pożalić?) że idzie nam pierwszy ząbek. Młody marudny niesamowicie, w nocy budził się kilka razy, a przesypiał nam już prawie całe noce i paskudna biegunka. Tylko gorączki jak na razie na szczęscie do kompletu nie ma i mam nadzieje że się nie pojawi. Dolna prawa jedynka będzie :D

Bea dzieki,no wlasnie ja tez tak mysle,ale po wlosku na stronie tak to namieszali,ze nawet S nie rozumie :confused2: a jest Wlochem:sorry:
Widze,ze bilet moge kupic,wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemow.Choc postaram sie jeszcze dokladniej dowiedziec,moze do jakiegos sasiada wpadne i zadzwonie od niego,bo innej opcji nie mam:confused2:

reklama
Do góry