reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja mam w domu mega burdello bum bum:angry:.Fajnie,że3 syn z synową i wnusiem zjechali ale wcale nic nie sprzątają ,a już u nich w pokoju to :szok::crazy::eek: kompletny rozpildziel ale jakoś wytrzymam przez miesiąc potem coś wymyślę.Niestety przy małej Amelce też ekstra porządku nie było ale starałam się na bieżąco ale po dorosłych sprzątać nie mam zamiaru :no: czasem ledwo sama wyrabiam więc biorę to na przeczekanie .To miłego dnia:-D

reklama
Haha Azula :-D powiedz wprost, żeby posprzątali :tak: Wiesz, ja za to cenię moją teściową, bo jak byliśmy u niej i w pewnym momencie nie ogarniałam już tematu (mój mąż jest przekochany po prostu, ale w rozrzucaniu ubrań wszędzie powinien dostać złoty medal :-D:rofl2::confused2:) to sama wpadała i mówiła "Sprzątać!" :-D:-D W żartach spróbuj, a jak nie załapią to powiedz wprost - wierz mi, to o wiele lepsze, niż duszenie w sobie wściekłości, cz nie daj Boże - sprzątanie im! Moja tylko raz nam posprzątała - nic przez 2 dni nie mogłam znaleźć :eek::eek: ja wiem, że chciała dobrze, ale...:rofl2::-D Pewnie jest im ciężko, pierwsze dziecko, a jak jest absorbujące, to już w ogóle, ale wpłyń im delikatnie na ambicję :-D:-D

a u nas prawie 14.30 a mala od 7:30 rano jak sie obudzila to spala tylko przez 15 min:szok:, twardo gada z zabawkami i macha tak konczynami, ze ja po 5 minutach bym padla ze zmeczenia:-D, ale moja mala twardzielka nie daje za wygrana:)))

fiore wspolczuje bolow:-(, trzymam kciuki zeby przeszlo

Dziewczyny,potrzebuje szybkiej pomocy...Za cholewke nie moge zadzwonic do call center wizzair i ryanair(mam blok na te numery z domowego i z kom:wściekła/y:),ale moze ktoras z Was wie i sie wypowie,bo w ich odpowiedziach na stronie sie gubie :zawstydzona/y:
Czy ja podrozoujac sama moge miec pod opieka 4msc Leo i 2lata5msc Vanesse?Wiem,ze 1 niemowlak przypada na 1osobe(fakt,siedzi u mnie na kolanach),a V bedzie miala oddzielne miejsce bo placi za caly bilet,stad wlasnie pytanie,moge sama z nim podrozowac,z cala dwojka?
Prosze o pomoc,pilnie!!!
DZIEKUJE!!!

A ja znowu tylko na chwilkę wpadłam, pochwalić się (a może bardziej pożalić?) że idzie nam pierwszy ząbek. Młody marudny niesamowicie, w nocy budził się kilka razy, a przesypiał nam już prawie całe noce i paskudna biegunka. Tylko gorączki jak na razie na szczęscie do kompletu nie ma i mam nadzieje że się nie pojawi. Dolna prawa jedynka będzie :D

Bea dzieki,no wlasnie ja tez tak mysle,ale po wlosku na stronie tak to namieszali,ze nawet S nie rozumie :confused2: a jest Wlochem:sorry:
Widze,ze bilet moge kupic,wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemow.Choc postaram sie jeszcze dokladniej dowiedziec,moze do jakiegos sasiada wpadne i zadzwonie od niego,bo innej opcji nie mam:confused2:

reklama
Do góry