reklama
U nas chyba kolejny skok rozwojowy. Od 3 dni jest ryk podczas kąpania straszny. Próbowaliśmy już zmiany temperatury wody, zmiany ilości wody, nawet zmiany płynu do kąpania. Jest tak, jak przy pierwszych kąpielach po wyjściu ze szpitala. A mamy akurat 11 tydzień więc by pasowało. Poza tym jak u większości- mega ślinienie się. Ale u nas raczej ząbków nie widać.
6 weidera kiedyś próbowałam ale nie oszukuję się- jestem zbyt leniwa i brak mi systematyczności. Muszą wystarczyć długie spacery. Dzisiaj były 4 godziny Jak do tej pory się to sprawdzało- ostatnio jak weszłam na wagę było 17 kilo na minusie. Teraz już ze 2 tygodnie się nie ważyłam więc nie wiem czy udało się czegoś jeszcze pozbyć ale garderoba do wymiany. Spodnie z tyłka spadają a spódnice mogę ściągnąć bez rozpinania :-) Przed ciążą była akurat.
Trzymam za was kciuki z tymi ćwiczeniami.
Spokojnej nocy wszystkim
6 weidera kiedyś próbowałam ale nie oszukuję się- jestem zbyt leniwa i brak mi systematyczności. Muszą wystarczyć długie spacery. Dzisiaj były 4 godziny Jak do tej pory się to sprawdzało- ostatnio jak weszłam na wagę było 17 kilo na minusie. Teraz już ze 2 tygodnie się nie ważyłam więc nie wiem czy udało się czegoś jeszcze pozbyć ale garderoba do wymiany. Spodnie z tyłka spadają a spódnice mogę ściągnąć bez rozpinania :-) Przed ciążą była akurat.
Trzymam za was kciuki z tymi ćwiczeniami.
Spokojnej nocy wszystkim
Martusia22267
Fanka BB :)
chętnie bym dołączyła tylko nie wiem czy po cc mogę takie ćwiczenia już wykonywać??
czarnula83
nie wiem co tam pisalo bo nie czytalam ale wiem ze Maz pytal mnie podczas wypisywania chyba o date urodzin rodzicow, date slubu, imiona i nazwiska i chyba tyle bylo o rodzicachWitam
Ja niestety musze doczytac was pozniej bo starsznie niemam czasu na bb:-(nawet niewiem co sie u was dzieje....
Mam pytanie znowu do mam z UK wypisywaliscie ta sekcje 8 w aplikacji o paszport?? na temat waszych rodzicow i rodzicow waszych mezow?? ja niewiem o co tam chodzi, po co im to potrzebne?? pomozcie...
Doczytam was jak bede kladla Amelie spac bo tylko wtedy mam chwile dla siebie
Milego Wieczoru
Dusia jestem jak najbardziej za...wspolne cwiczenia motywuja :-) ja jeszcze od wczoraj jestem na diecie, wiec motywacje mam podwojna. Mam nadzieje ze wytrzymam z tymi cwiczeniami a jezeli nie dam rady ciagnac dwoch rzeczy na raz to chociaz zostane przy diecie. Niby przy dukanie nie zalecaja cwiczen ale co tam sprobowac mozna.
Martusia22267
Katasza chodzi właśnie o to że głupia zapomniałam zapytać...
u mnie będzie nie długo 3mies po cc no to chyba mogę zacząć coś działać? sama już nie wiem..
u mnie będzie nie długo 3mies po cc no to chyba mogę zacząć coś działać? sama już nie wiem..
Martusia, mi położna powiedziała, że od 3 miesięcy można ćwiczyć. Ja "ćwiczę" targając wózek z małą i fotelik z małą od dawna, więc myślę, że "6" mi nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie. jak się będzie coś działo to przerwę ćwiczenia i tyle.
reklama
bea28
czarnula dzieki:-) doczytalam tam dokladnie w ksiazeczce i faktycznie jest tam napisane, ze jezeli nie urodziles sie w UK to musisz wypelnic sekcje 8 o rodzicach, ja juz tak padam ze zmeczenia, ze nawet nie umiem sie skoncentrowac na prostych czynnosciach... Amelia zachorowala mi od tych upalow i mam okropne dni, oby mi tylko chorobsko sie na Olke nie przenioslo...
Tez bym sie przylaczyla do waszych cwiczen, ale mi ledwo co na rower starcza czasu a co dopiero na kolejne cwiczenia.. najpierw musze zobaczyc na YT na czym to dokladnie polega bo pojecia niemam;-), a tak szczerze to z brzucha byloby milo zjechac:-)
Lece spac, dobranoc wszystkim xxx
Tez bym sie przylaczyla do waszych cwiczen, ale mi ledwo co na rower starcza czasu a co dopiero na kolejne cwiczenia.. najpierw musze zobaczyc na YT na czym to dokladnie polega bo pojecia niemam;-), a tak szczerze to z brzucha byloby milo zjechac:-)
Lece spac, dobranoc wszystkim xxx
Podziel się: