reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja po ginekologu.Zapalenia juz nie mam teraz tyle musze czekac na okres a po okresie zabieg.
Pieszczoszka, dobrze, że jest już dobrze.
Mnie od kilku dni boli brzuch w okolicach cięcia. I takie mam nieprzyjemne uczucie, kiedy dotykam tego miejsca, albo kiedy Mała kopie mnie nóżkami przy karmieniu. Może to od dźwigania.
Mnie od kilku dni boli brzuch w okolicach cięcia. I takie mam nieprzyjemne uczucie, kiedy dotykam tego miejsca, albo kiedy Mała kopie mnie nóżkami przy karmieniu. Może to od dźwigania.
Witam Was wszystkie. W końcu udało mi się Was doczytać po prawie tygodniowej nieobecności. Nie pytajcie jak było na wyjeździe bo fatalnie, teściowa mi tak ciśnienie podniosła, że szkoda słów. Dobrze, że już jestem w domku i na dłuższą metę nie muszę z nią przebywać.
Olisia ja ćwiczyłam 6 Weidera i wytrzymałam do 14 dnia - niestety ale brzuch wydawał m się twardszy. Codziennie myślę, żeby zacząć od nowa ale brak mi motywacji - może spróbujemy razem i będziemy się nawzajem motywować, może jeszcze któraś chętna???
Olisia ja ćwiczyłam 6 Weidera i wytrzymałam do 14 dnia - niestety ale brzuch wydawał m się twardszy. Codziennie myślę, żeby zacząć od nowa ale brak mi motywacji - może spróbujemy razem i będziemy się nawzajem motywować, może jeszcze któraś chętna???
bea28
Fanka BB :)
Witam
Ja niestety musze doczytac was pozniej bo starsznie niemam czasu na bb:-(nawet niewiem co sie u was dzieje....
Mam pytanie znowu do mam z UK wypisywaliscie ta sekcje 8 w aplikacji o paszport?? na temat waszych rodzicow i rodzicow waszych mezow?? ja niewiem o co tam chodzi, po co im to potrzebne?? pomozcie...
Doczytam was jak bede kladla Amelie spac bo tylko wtedy mam chwile dla siebie
Milego Wieczoru
Ja niestety musze doczytac was pozniej bo starsznie niemam czasu na bb:-(nawet niewiem co sie u was dzieje....
Mam pytanie znowu do mam z UK wypisywaliscie ta sekcje 8 w aplikacji o paszport?? na temat waszych rodzicow i rodzicow waszych mezow?? ja niewiem o co tam chodzi, po co im to potrzebne?? pomozcie...
Doczytam was jak bede kladla Amelie spac bo tylko wtedy mam chwile dla siebie
Milego Wieczoru
suzi1
Kocham Cię synuś
Kurcze to ja jutro musze zagmerac Alusiowi w buzi bo tak sie slini i wszystko pcha do buzi! ale to masakrycznie, miesza i miesza w niej! W dodatku jak cos wezmie to czesto przy tym płacze
Pieszczoszka super ze wszystko ok po ginku
Fiore w szoku jestem ! a tym bardziej u Kasi;-);-) I rowniez gratulacje dla Justyski z okazji ząbkow
She :*
A co to sa te cwiczenia????????????
Pieszczoszka super ze wszystko ok po ginku
Fiore w szoku jestem ! a tym bardziej u Kasi;-);-) I rowniez gratulacje dla Justyski z okazji ząbkow
She :*
A co to sa te cwiczenia????????????
reklama
Od jutra??? jutro R. ma urodziny więc jeszcze pojem torta
OK
Podziel się: