reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Suzi, piękna beta:)
Wiola, obawiam się ze jak pojdziesz do lekarza w 5tc do dowiesz sie tyle co ja, czyli ze jest pęcherzyk. Mnie to jakos nie zadawala.
Kleopatra, witamy:)
Fajnie, ze jest nas z kazdym dniem wiecej i wiecej:) W końcu maj to cudowny czas na narodziny dziecka:)
Martaik a jaki miałaś pęcherzyk? Jakiej wielkosci?

reklama
Kobitki, wy takie macie tempo, ja musze zmykac ugotowac jakis obiadek, postaram sie zagadlac bo inaczej mysle ze nie dam rady nadrobic :-)

moze zrobimy jakas liste czego nie mozemy jesc?
wiem, ze wiele mozna wyczytac w internecie, ale to bedzie moje pierwsze dziecko wiec troche zielona jestem w temacie

wzorowy przyrost :) gratulacje

mowia, ze przy becie powyzej 10 000 (wiec u Ciebie okolo 5t 5d) i po 25 dniach od zaplodnienia powinno byc juz widac serduszko :)
WIesz co ja jakoś średnio w to wierzę, bo też mowią że przy becie większej niż 1000 widać pęcherzyk. Ja przy becie 2500 nie miałam widocznego...dopiero po 2 dniach się ujawnil:tak:

czarnula zgadzam sie ze masakra,jedynym badaniem jekie mi robili to bylo obmacanie brzucha, zwarzenie , krew i mocz do kontroli ... no ale cos za cos znieczulenie jest w standardzie

czarnula zgadzam sie ze masakra,jedynym badaniem jekie mi robili to bylo obmacanie brzucha, zwarzenie , krew i mocz do kontroli ... no ale cos za cos znieczulenie jest w standardzie

o tak znieczulenia to maja od koloru do wyboru
mialam wszystkie przy pierwszym porodzie
a teraz planuje rodzic na kolanach a nie lezec wiec pewnie obedzie sie bez znieczulen

reklama
Do góry