reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Miao być spokojności... oczywiście

Dziś do zanim wyszłam do pracy przebierałam się z 6 razy. A to za małe i znowu za małe, a w tym brzuch widać ( kierownictwo nie wie o ciąży). To jest sraszne i zarazem piękne .A takie burczenie w brzuchu miałam z 2 razy.Śmieszne uczucie:-)

A to przed snem na dobry humor:-D

Podchodzi Jasiu do pani w ciąży i pyta:
- A co pani tam ma ?
-Dzidziusia - odpowiada pani
- A kocha pani tego dzidziusia?
- Tak, bardzo!
- To dlaczego go pani zjadła...?

Nauczycielka w szkole pyta Jasia:
-Jasiu podaj mi wyraz w liczbie mnogiej od słowa dziecko.

- Jasiu kim jest twój ojciec?
- On jest chory.
- Ale co on robi?
- Kaszle.
Prawa własności według dzieci!
Nie każdy wie, ale dzieci mają własne prawa. Ich przestrzeganie jest bezwzględne, a nie stosowanie się do nich jest karane
biciem grzechotką po głowie. Poniżej "Prawo własności" wg "Kodeksu Karnego dla bardzo nieletnich" pod redakcją Andrzejka (lat 5)...

§ 1. Jeśli mi się to podoba, to jest moje.
§ 2. Jeśli mam to w ręce, to jest moje.
§ 3. Jeśli mogę Ci to zabrać, to jest moje.
§ 4. Jeśli miałem to już wcześniej, to jest moje.

Q. Czy powinienem mieć dziecko po 35?
A. Nie, 35 dzieci to za mało.

Czy sa tu jeszcze jakies nocne marki? Kolejny dzien w pracy, mam nadzieje, ze nieco lawiejszy niz wczoraj! Nadrobilam wszystkie strony jeszcze rano w lozku, ale przy takiej produkcji nie wiem, czy codziennie dam rade, a o ile sie da, to nie chcialabym brac zwolnieni, choc czesto o nim marze...
Wczoraj badania krwi, nawet babka niezle mi sie wklula :) 5 fiolek poszlo.

Dzis pierwszy dzien 9 tygodnia :)

zagadka gratuluję i ściskam ważne to serducho i faktycznie dla spokoju pytaj i konsultuj się:tak::-)
As kochana super wieści oby tak dalej:tak::tak:
doflotka dusia fajnie że takie dobre nowinki:tak::tak:
stokrotka witaj i służymy radą same fajne ciężarówki tu są:tak::-D
chyba już od samego patrzenia na banany ból głowy mi przeszedł:rofl2:
wikasik spokojnej nocy ;-)a czemu aż tylej tej krwi ci pobrano?
kochane zmykam do łóżka pa kochane

Troche sie uzbieralo - jedna to cotygodniowy progesteron, a pozostale podstawowe badania, ktore tu zawsze na poczatku robia. Teraz juz nie pamietam wszystkiego, ale pelna morfologia, rozyczka, zoltaczka, hiv, zelazo, grupa krwi i jeszcze jakies + mocz. Wyniki razem z listem polecajacym lekarz rodzinny wysyla do wybranego przez nas szpitala.

Dobranoc, spijcie slodko cala noc.

reklama
wikasik a gdzie ty pracujesz (jesli można spytać) tak po nocach?

Ja tylko na chhwile, jak zwykle zapracowana. Odliczam dni do pierwszej wizyty, jeszcze 9 :/

Do góry