reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

SUZI wyobraziłam sobie tysiące kobiet w swoich domach z tymi nogami i padłam ze śmiechu! :-D:-D:-D

:-D:-D:-D No ja właśnie też :-D hehehhe

ale mi dzis nudno:( W domu wszystko zrobione, Stas spi, maz poszedl na zakupy a ja za chwilke zwariuje...nie lubie sie nudzic:(

Kochana masz nas i jeszcze Ci się nudzi? hmmmmmmmmmmm? ;-)
Chętnie z Tobą się ponudzę ;)
Assss ...ja już palce obgryzam:zawstydzona/y:

reklama
I po wizytacji ex sasiadow.Bylo milo,w koncu sie rozerwalam( w towarzystwie osob w wieku mojej Mamy,ha!).Bosch,wszyscy w moim wieku(w IT) robia kariery,chodza na disco,do kina,"kopiuja sie" etc...a ja siedze i czekam na 2 wyklucie ;-) I teskni mi sie za praca troche i za wolontariatem tez (karetki).
Dzis po poludniu dopadly mnie takie mdlosci,ze tylko krekers pomogl i goraca zielona herbata,ale tylko na 5 minut.Nawet w wc wyladowalam,ale bez efektow sie odbylo.Czuje sie mega zmeczona i wciaz rwie mnie cos z zoladka.Poza tym cos czuje,ze mi sie przeziebienie zaczelo czepiac...nic wezme jutro rano witamine c,bo na wieczor tylko bym ja sobie pogorszyla.
Moja corcia,mnie dzis wykancza.Dorwala mojego ostatniego:dry: batona czekoladowego i wsnule po cichu,jak mielismy gosci.Dostala takiego kopa energii,ze zaczela skakac z tapczanu na polozone przez siebie sama poduszki,a dopiero co w maju zaczel chodzic!Niech mi ja ktos uspokoiiiiiii...!!!!!!!!!!!!!
Zdycham,ide sie polozyc...mala zajmie sie teraz Tatus...no dobra zajmuje sie nia cale popoludnie,ale ja dzis naprawde ledwo zyje.
Dobranoc!

jestem....
tralalala , tralala serducho bije jak ta lala.:-D:-D:-D:-D:-D
tak powiedział lekarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Parametry iskierki to 8,7mm
co odpowiada 6 tyg i 6 dni ciąży :tak::tak:
ale ,żeby nie było tak kolorowo z racji twardej macicy dostałam 2 x 1 luteinka.;-)
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.:tak::tak:
I tak dla wiadomości na przyszłość :sorry2::sorry2:
Doktor powiedział,że wtedy jak miałam plamienia i twardnienie macicy i bym nie wzięła nospy to było by już po wszystkim.:baffled::baffled:
Także czasami lepiej tę nospę pobrać przy bólach brzucha.

Jestem szczesliwa yupiiii !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• img332.jpg
    img332.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 34
Suzi, z Tobą fajnie się nudzić:):):) kurcze...ostatnio jak byłam na wizycie u gina to na drugiej stronie ulicy zczaiłam boski sklep z gadzetami dla maluszkow i tak sobie obiecałam ze po nastepnej wizycie, w ostatnim dniu 12tc. wybiorę sie tam na zakupy, mają cudne rozki, czapeczki itp. a stasiowi kupie ciuchcie do doczepienia do wózka:)
Asik, ja takze czekam niecierpliwie:)

reklama
jestem....
tralalala , tralala serducho bije jak ta lala.:-D:-D:-D:-D:-D
tak powiedział lekarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Parametry iskierki to 8,7mm
co odpowiada 6 tyg i 6 dni ciąży :tak::tak:
ale ,żeby nie było tak kolorowo z racji twardej macicy dostałam 2 x 1 luteinka.;-)
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.:tak::tak:
I tak dla wiadomości na przyszłość :sorry2::sorry2:
Doktor powiedział,że wtedy jak miałam plamienia i twardnienie macicy i bym nie wzięła nospy to było by już po wszystkim.:baffled::baffled:
Także czasami lepiej tę nospę pobrać przy bólach brzucha.

Jestem szczesliwa yupiiii !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As same dobre wieści!!!! Moje gratulacje!!! Dobrze, że jesteś mądrą kobitą i wiedziałaś co robić przy niedobrych objawach!
Jesteśmy szczęśliwe razem z TOBĄ!!!!

Do góry