reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Jasne, ze mozna :) Pracuje w biurze w normalnych godzinach jako tester oprogramowania. Problem polega na tym, ze mieszkam w Australii i jestem 9 godzin do przodu (za pare tyg bedzie 10 godz roznicy). Takze teraz jest prawie godz 16 w srode i juz sie nie moge doczekac az wybije 17! Tak strasznie chce mi sie caly dzien spac...

reklama
Witajcie!
Wikasik Ty pewnie niebawem sie bedziesz do lozeczka szykowala,a ja z lozeczka wypelzlam ;-)
As,Dolofka i reszta "bijacych" wspaniale wiadomosci na poczatek dnia!Po cichu sie ciesze,czujac ze bedzie juz tylko lepiej! Kochane przytulam Was do serducha!!!
Oh,oh...dziec mi sie budzi (nieeeeeeeeee,za wczesnie).Ok,wiec na szybko.Pospalam sobie do 6,bo wyprawilam meza do pracy,ale nie narzekam dzis sie wyspalam normalnie.Pelne 8h :-) w tym "ma aka"-"mama wody",ale nie wiem ktora godzina byla,zarzucilam butle do lozka i sie przekrecilam na drugi bok;-).Dzis leze do gory brzuchem i oddaje sie nic nie robieniu,ale to dlatego ze przez ostatnie pare dni mialam wlaczony motorek i sie narobilam.Dom blyszczy,jak nigdy:-p,wiec dzis akcja...wybaw sie z dzieckiem.Pojdziemy do parku na hustajki ;-)
Milego dnia i wiecej poztywnych nowinek! Cmok!

Jasne, ze mozna :) Pracuje w biurze w normalnych godzinach jako tester oprogramowania. Problem polega na tym, ze mieszkam w Australii i jestem 9 godzin do przodu (za pare tyg bedzie 10 godz roznicy). Takze teraz jest prawie godz 16 w srode i juz sie nie moge doczekac az wybije 17! Tak strasznie chce mi sie caly dzien spac...
hehe no to się udałam :D

cudownyym zbiegiem okolicznosci mam 5 minut wolnego, wiec mogę zajrzeć. Po prostu towarzystwo powstawalo dzis godznę wcześnniej i juz są zwarci i gotowi, nawet bez pośpiechu, tyle, z eja jesczez mniej niż zwykle wyspana. Zaraz mykam do przedszkola, oj jak mi się nei chce :(

dzień dobry majóweczki :) witam was wraz z moim ogromnym brzuchem :) znowu w pracy ;(. Ale samopoczucie coraz lepsze tylko wieczorami wymiękam :) a jak u was?

Dzien dobry dziewczynki!!! Ale ja zaluje, ze nie mam internetu w domu i nie mogę sobie z Wami wieczorkami pogadac :-) musze w koncu zamowic jakis ten Internet, tylko nie możemy się zdecydowac :-)na razie zostaje mi poczytywanie w pracy… ale cudownie się czyta te wszystkie dobre wiadomości!:) gratuluje wszystkim mamusia, które maja za soba te wspaniale wizyty :-) ja tez juz odliczam dni do mojej - 12 dni, nie liczac dzisiejszego :-)
Ja dzisiaj nie za dobrze się czuje… nie mogłam spac w nocy,rano goraczka 37,5, czy powinnam się taka martwic? No i gardlo mnie strasznie boli… mialam nawet zostac w domku, ale jestem w pracy… popoludniu wybiore sie chyba do lekarza

Ostatnia edycja:
Hey majóweczki ,
a ja dzis znów nei pospałam , bezsenna noc :crazy: wkurza mnie to , że śpię w kratke. No ale taki widocznie moj los, zazdroszczę Wam troche tego spanka;-)
blondyna witaj na forum ;) 3mam kciuki za jutrzejśza wizyte . Zobaczysz piekną dzidzie ;)
wikasik tak z ciekawosci , bo widze ze twoja ciąza jest młodasza od mojej o 1dzień - na kiedy masz termin ? ;)

dziewczyny Wy tez macie taki wyostrzony zapach ? dosłownie rano wstanie i w domu mi śmierci , moje psy mi śmierdzą - chyb je dzis wykąpie - no ale pewnie za chwile mi sie wytarzają w czyms :baffled: Mdlą mnie te zapachy!

reklama
Do góry