reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Friore pieknie! Moj maluszek wyrosl z jednego najmniejszego spioszka, a reszta wciaz dobra. Czekamy az dorosnie do kolejnego rozmiaru, bo mamy duzo wiecej ciuszkow. Chociaz teraz mam ulubione 3 spioszki i najhetniej z nie synka ubieram.

Zaneta, strach sie bac... Oby nigdy nie zaszkozila malutkiej! A tobie zycze powodzenia z kurczakiem, no i wzuc przepis na watek kulinarny :)

Karis, Martusia chyle czola. Ja po miesiacu nieco bardziej sie ogarniam, ale wciaz daleko doznosnego stanu i ciagle mam dylematy w stylu prysznic czy zmywarka, choc synus jest dosc grzeczny... Tez czas jakos sie tak strasznie skurczyl, ze ciazko mi sie wyrobic z podstawowymi czynnosciami,a duzo ih napawde nie ma.

reklama
Pod postuje sie.
Leo slicznie spi,wiec mialam chwile na ugotowanie kolacji dla S i V,bo ja zjadlam banana i wiecej w siebie nie wrzuce,za goraco jest :confused2:
Slysze tylko helikopter ratunkowy latajacy w ta i spowrotem i karetki i czuje sie jakbym byla w centrum miasta,a nie miasteczku.Przez te upaly ludzie "padaja jak muchy",a moj S zaprawcowany jest niesamowicie.
Eh i pomyslec,ze gdyby nie bylo Leo to w tym momencie bylabym obecna na slubie(tak w czwartek) mojej przyjaciolki z dzieciecych lat.Pobieraja sie dzis,na poludniu Wloch(tam mieszkaja)nad morzem ahhh...ale wole mojego zdrowego kochanego Leo,a ich pojedziemy kiedys odwiedzic ;-) Tyle slubow przeoczylam,ze nie ma co rozpaczac.Dobrze,ze na swoim bylam :-D Uciekam,bo jakos mnie naszlo na przemycie podlogi,skorzystam z chwili spokoju(spiacy Leo) i peppy pig w tv (V) ;-)

Wiki mowilam Ci mialam identycznie,a teraz zanim ogarne jedno dziecie to juz drugie trzeba i zanim ogarnelam drugie,to ponownie pierwsze mnie potrzebuje...doba ma za malo godzin,a dzieci za malo spia :-)

She_84
Dzidzia chce czuc twoj zapach! Wiem ze to moze glupie ale poloz w lozeczku swoja bluzke lub pizame! Moze pomoze!!! U mnie zadzialalo!!! Bo inaczej bedzie coraz gorzej odzywyczaic!!!

reklama
Cudny! Nie moge sie doczekac az moj maluch bedzie sie tak smial... Teraz przez sen najsliczniej mu wychodzi.

Fiore, ja mam takie: Littleshoppers Bamboo Multifits kupowalam w tym sklepie, vhoc akurat przez ebaya w pakiecie 20 szt, bylo troche taniej, zreszta widze, ze i pojedyncze sa w rozsadnej cenie. Wlasnie wczoraj wydalam u nich kolejne $200 - hurtowe ilosci wysciolek do piluszek di lapania kupek i chusteczki, a dodatko upominek dla znajomych, ktorzy za ciut ponad miasia beda mieli coreczke.
Przesylka w AU jest u nich za darmo. Jesli chcesz moge zwazyc pieluszke (czysta ;)) i sprawdzic koszt wysylki ilus sztuk. A skad pomysl na australijskie pieluszki? Lokalnie nie wyszloby taniej? Choc to pewnie kwestia ceny wyjsciowej i na ile dystrybutor chce sie podzielic zyskiem. Normalnie w sklepach pieluszki tego typu, ale nie bambusowe, a bawelniane, kosztuja 25-30 dolarow za sztuke, bambusowych w pgole nie widzialam, ale zazwyczaj wszystko, co ma bambus w skladzie i nazwie jest drozsze. No i te pieluszki naprawde sa "szczuplejsze" niz inne, ktore ogladalam. Tyle ze nie kolorowe, ja maly bedzie wiekszy, to pewnie kupie pare kolorowych na lato :)

Ok, Robus sie najadl, wiec sprobujemy jeszcze troche pospac, a wczesniej obudzic meza, bo 6 rano, niech juz idzie zarabiac na swoje skarby :) szybiej wyjdzie, szybciej wroci :)

Do góry