Witajcie babeczki
Mała przespała całą noc i jestem mega wyspana.
Spała ciągiem od 23.30 do 7.15 rano
Bez picia jedzenia i przewijania.:-):-):-)
Kocham pieluchy wielorazowe za ich super chłonność i po takim długim czasie nadal suchą pupę mojego dziecka .
W pampersach było to niemożliwe i mała się wybudzała jak miała mokro ;-)
Pieszczoszka nieraz tak jest przy 1 @ po porodzie ,bo musisz do końca się oczyścić .
Wkrótce się wszystko unormuje.
Powiem Wam szczerze ,że nie rozumiem ,aby pogoda była przeszkodą w spacerowaniu.
Dzieciom nie przeszkadza deszcz tylko dorosłym ,więc ja problemu nie widzę.
Parasolka ,albo płaszcz przeciwdeszczowy i chociaż na 2 godzinne spacery wychodzimy .
Moja mała jest nie do zniesienia jak nie jest na dworze ,po prostu jej brakuje świeżego powietrza i marudzi.
Jak wyjdę z nią na spacer to od razu spokój i zapada w błogi sen ,a ja upajam się świeżym powietrzem i ciszą .
Gdyby była zima to też nie wychodziłybyście na spacer z powodu padającego śniegu ???
Dla mnie żadna pogoda nie straszna ,a w deszczu całkiem fajnie się spaceruje
Mała przespała całą noc i jestem mega wyspana.
Spała ciągiem od 23.30 do 7.15 rano
Bez picia jedzenia i przewijania.:-):-):-)
Kocham pieluchy wielorazowe za ich super chłonność i po takim długim czasie nadal suchą pupę mojego dziecka .
W pampersach było to niemożliwe i mała się wybudzała jak miała mokro ;-)
Pieszczoszka nieraz tak jest przy 1 @ po porodzie ,bo musisz do końca się oczyścić .
Wkrótce się wszystko unormuje.
Powiem Wam szczerze ,że nie rozumiem ,aby pogoda była przeszkodą w spacerowaniu.
Dzieciom nie przeszkadza deszcz tylko dorosłym ,więc ja problemu nie widzę.
Parasolka ,albo płaszcz przeciwdeszczowy i chociaż na 2 godzinne spacery wychodzimy .
Moja mała jest nie do zniesienia jak nie jest na dworze ,po prostu jej brakuje świeżego powietrza i marudzi.
Jak wyjdę z nią na spacer to od razu spokój i zapada w błogi sen ,a ja upajam się świeżym powietrzem i ciszą .
Gdyby była zima to też nie wychodziłybyście na spacer z powodu padającego śniegu ???
Dla mnie żadna pogoda nie straszna ,a w deszczu całkiem fajnie się spaceruje