reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Wikasik to tam u Was przyzwoite wyżywienie przynajmniej w tych szpitalach. U nas 3kromki angielki i masło :)
I może od razu jakiegoś biszkopcika pochłonę bo mam straszną ochotę na słodycze.
Oj ja jem mnóstwo tych biszkoptów, nie wiem co mi sie porobiło, ale jak tak dalej pójdzie to zaczne tyć zaraz :) Jakoś nie mogę sie oprzeć :)

Pieszczoszka współczuję przygód, mam nadzieję że wszystko szybko sie unormuje
Fiore powodzenia i koniecznie napisz jak się chrzest udal

Pytanie na dziś : Czy w połogu chodzimy do ginekologa na sprawdzenie, czy dopiero w 5-6 tygodniu?

reklama
Stokrotka mi moja gin powiedziała, że jeśli nic niepokojącego się nie będzie działo to wizyta po połogu. No chyba, że mi się rana po cięciu zacznie paprać albo inne atrakcje dojdą- wtedy wizyta przyspieszona.

czesc dziewczyny! od wczoraj probuje cos wiecej napisac ale najpierw maly mi nie pozwal a potem internet szwankowal. dzisiaj tez internet raz dziala raz nie... nocka nawet niezla u nas chociaz od rana karmilam godzine z jednej piersi i godzine z drugiej i dopiero maly sie najadl. pospal chwile a teraz rozrabia, dobrze ze moj H. sie nim zajal to mam chwile dla siebie...
Stokrotka, ja sie wybieram wlasnie w 5-6 tygodniu, wczesniej nie ide, nic sie nie dzieje wiec chyba nie musze wczesiej isc, tak mi sie wydaje
trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace! fiore, kciuki mocne i pozytywne mysli dla Was!!!
milego Dnia Mamy Majoweczki!!! :)

Stokrotka - jeśli miałaś zakładane szwy to powinnaś iść do gina po tygodniu od wyjścia ze szpitala - ja miałam jeden szew przy Lence i tak mi właśnie kazano. Szew był rozpuszczalny, ale i tak mi go wówczas gin. przeciął. Teraz idę dopiero po 6tygodniu od porodu.

Mysio - cierpliwości, takie prawo Maluszków;-)

U nas problem nie robienia kupy u Maćka trwa, wczoraj ok.12:00 ostatni raz zrobił giga kupę i od tamtej pory sika. Nad ranem widziałam, że się męczył i chyba brzusio go bolał, a teraz spokojnie śpi.

witam sie nadal 2 w 1 (takie to juz monotonne...:eek::D:)) wpadam tylko na chwilkę złożyć najserdeczniejsze życzonka z okazji dnia mamy dla wszystkich majóweczek,cierpliwości i dużo miłości kochane dla swoich maleństw!!miłego dzionka,buziaki!;-):tak:

Stokrotka,chrzest dopiero za tydzien ;-)
Wlasnie sobie uswiadomilam,ze zapomnialam isc na kontrole do lekarza - 40dni po cc :eek:
Nie moglam haftowac,bo Mama chciala pogadac na skypie.A teraz znikam i ide jesc obiadek - risotto ze szparagami-specjalnosc pana Meza ;-)
Elvie moze zrob Maciusiowi ciepy masaz brzuszka?Powinno troche pomoc,jezeli nadal bedzie mial problem.

Pieszczoszka to normalne, ja dostalam w szpitalu instrukcje obslugi noworodka i tam bylo napisane wlasnie zeby sie nie martwic jak ta ranka zacznie ropiec:tak:

reklama
Do góry