reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Yolanta - wiem co czujesz , mnie tez wyslali do domku , najgorsze bylo to ze polozna mowila ze bede miala dzidzie juz dzis przy sobie i tak sie nastawilam.
Czarnula ja tez wlasnie wciaglam lody:-D a co sobie zalowac.
Waga dziecka nie ma nic wspolnego ze slodyczami , ja w pierwszej ciazy nie jadlam slodyczy a corcia4,5kg a teraz objadam sie jak nienormalna i brzuszek mniejszy jest a waga sie okaze jaka bedzie malego.

reklama
kilka dni temu "straszylam" zalozeniem nowego watku a dzisiaj tego dokonalam :-p Mam nadzieje, ze pomysl okaze sie przydatny :happy: Temat: "Karmienie czyli barakudy i mimozy". Zapraszam :-)

NO wszystko sie okaze, raczej wplywu na wage dzieci nie mamy wiekszego..
Ja zrobilam karpatke, dlugo za mna chodzila ale krem za rzadki zrobilam i wszystko plywa...kuzwa wiecej nic w tej ciazy nie pieke! teraz ledwno chodze, krzyz mi peka, oj kaleka ze mna..

Ollena - moja teściowa drobna 160cm, 49kg i pierwszy dzieć (mój M.) 4300 a po 5 latach jego siostra 4600g, więc mała tez może:-D Dodam, że oba porody sn:tak:

A ja zjadłam marcepana i prince polo, a teraz kiełbasa z grilla typu "murzynek" za mną chodzi..:zawstydzona/y:

Hej :-)

I znów piękny dzionek, dziś go wykorzystamy - jedziemy do mojej koleżanki, posiedzimy w ogródku, pogadamy :tak: na obiad sałatka, nie mam na nic więcej siły, brzuch boli jak przy okresie :confused2:

miłego dnia:*

Ja sie dziwie, czemu dzisiaj taki spokoj na forum a mnie teraz oswiecilo, ze w Polsce jest swieto :-)

A ja się właśnie obudziłam. Przespałam 2 godzinki. Jakoś mnie ta pogoda zmogła. Ale już jest lepiej. Upał zelżał, pojawiły się chmurki, może wieczorem troszkę popada. Marzy mi się taki spacer po deszczu. Co do wagi to u mnie na wczorajszym USG było 3400 ale z granicą błędu ponad 400g. więc i tak okaże się po porodzie ile Mała ma. Teraz nie będę się stresować. Kończymy już prawie 39 tydzień więc jest szansa że do terminu za dużo nie urośnie.

nie chcialabym nikogo rozczarowywac ale u nas byla wczoraj poznym wieczorem MEGA burza z gradobiciem a dzis powtorka z upalu, wiec nici z mojej nadziei na lzejsze powietrze :baffled:

reklama
Ja tez licze na lepsze powietrze, takie ze 30st by sie przydalo a ledwno 14 jest...no ale w porownaniu do 6 to upal!!

Do góry