reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam !
ja nocka jak zwykle wyspana, ale humor mam:wściekła/y:, dzis mam dośc kontretnie tej ciąży:wściekła/y: mysle ze nigdy nie zaczne rodzic....zadnych skurczy ,objawów nic, pewnie czeka mnie wywyołanie ...

Dzis w domku narazie , obiad a potem niewiem co te słońce też mnie wkurza....ach szkoda gadać ...nie marudze wiecej ...

Nastepna cesarka ....:-(

reklama
też zaczyna mnie przerażać liczba cesarek. najpierw męki, skurcze w oczekiwaniu na rozwarcie,a później i tak cięcie. ja tak nie chce :no:

Witam:-)
Dzisiaj u nas gorąco, ale upału jak wczoraj już nie ma, więc skusimy się na dłuższy spacerek.

Liczba cc też mnie przeraża, plaga jakaś, więc uznaję, że limit wyczerpałyśmy i teraz już proszę rodzić naturalnie, bez nacięć!:tak: Wg mnie taki poród sn zakończony po wielu godzinach cesarką to najgorszy wariant z możliwych i nikomu nie życzę, ale dobrze, że Maluszki zdrowe, a Mamuśki dojdą do siebie i szybko o bólach zapomną.

Zmykam Peppę malować, bo gwiazda już stoi obok z kredkami i kartką:-)

Witam!
u nas znowu pada :) juz sie chyba przyzwyczailam do tej pogody :)

mam nadzieje ze dzisiaj ani jutro nie bede rodzila bo jutro moj Xav ma przedszkolu Olimpiade i beda sie przebierac za Polske i jakis puchar nosic czy cos wiec to dla niego bedzie atrakcja

wiec nogi zaciskam i oby do jutra do poludnia wytrzymac a potem moge se juz rodzic hehehe

rzeczywiscie to jakis koszamr z tymi cesarkami :baffled: Skad to sie bierze?

Czy Was opuchniete stopy tez pieka? Po raz pierwszy w zyciu przeszkadza mi letnia pogoda :angry:

Ja mam nadzieje na unikniecie cesarki... oby!
A Czarnula podziwiam za ta cierpliwosc! PO terminie a Ty jeszcze nogi zaciskasz... zdajesz sobie sprawe, ze mozesz urodzic big bejbi jak bedzie tyle tam siedziec? ;-))
Ja chce juz! teraz! w tym momencie!

spodziewam sie ze bedzie duzeeeeeeee :) no nic jak nie dam rady wypchnac to zawsze jakos go stamtad wyciagna :) tak to jest jak sie je nie wiadomo ile hehe wiec nie spodziewam sie malego dziecka :)

no pada pada niestety....
ollena nie strasz czarnuli:-p a co do wyskoczenia maluszka to możesz sobie chcieć:-p
elvie widzę że nie moja córka jest tylko maniaczką świnki peppy:-D
ja bym żadnych olejków rycynowych nie piła ciekawe co na to lekarze oprócz herbatki z liści malin ananasów potraw curry i wzmożonego wysiłu fizycznego nic nie planuję:tak:

czarnula ee jedzenie nie ma tu nic do rzeczy:-) o geny bardziej tu chodzi. Ile Xav wazyl?

karis wiem, wiem ..niestety;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no mam nadzieje, bo duzo slodyczy jadlam i jem w ciazy wiec mam nadzieje ze to za bardzo duzego wplywu nie bedzie mialo na malucha :)

Do góry