reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
no jak juz Ci sie utworzy...to potem klikasz na niego...kopiuj....w na bb....ustawienia, sygnatura...i dajesz wklej...pod, albo nad tym suwaczkiem co masz

ale suwaczek zrobiłaś, tylko go nie umiesz wkleić...?

dżizz jak ja sobie przypomnę nadwrażliwość na zapachy i mdłości jakie miałam... to nie wiem czy chcę przez to drugi raz przechodzić... mój szanowny małżonek dezodorant zmieniał chyba 4 razy bo wszystko mi śmierdziało, łącznie z jego żelami pod prysznic, a jak otwierałam lodówę to myślałam że mi się tam coś ciągle psuje i kazałam mu wąchać wszystko, normalnie schiza

Kochane, dopiero teraz odkryłam ten wątek :). Gratuluje majówkom :) sama jestem nią ale z 2006 roku :). teraz teoretycznie termin wypada mi na 30 kwietnia :p ale wiecie że to nigdy nic nie wiadomo, więc i majówkowe z chęcią będę odwiedzać. Pozdrawiam gorąco

Witajcie, ja juz po wizycie:) Widziałam tylko pęcherzyk, okazało się ze do zaplodnienia doszło pozniej niż myslałam i zarodka nie było narazie widać, ale moj gin stwierdzil ze nic go w tej sytuacji nie niepokoi i wszystko wygląda dobrze. To przynajmniej tłumaczy dlaczego pierwszy test wyszedł bardzo malo wyrazny a do tego tydzien temu nie było widać pęcherzyka. Miałam nadzieję zobaczyć coś więcej, ale się nie udało. Kolejna wizyta 3 paździrnika, no chyba ze do tego czasu nie wytrzymam i pójdę wcześniej. Smutno mi ze nie widziałam zarodka...ale według mojego lekarza to dopiero 5tc.

reklama
dziewczęta kochane....czy Was też tak strasznie wybrzuszyło...normalnie mam taki wzdęty brzuchol, że nie jak 5 tydzien, ale jak 5 miesiąc wyglądam...wiem, że to nie jest TEN brzuch, ale wygląda śmiesznie....i mnie denrwuje...bo nie chcę go wciagac za bardzo ze względu na Żółwika, ale jednocześnie mam tak ciasno w spodniach...ale nie bedę przecież juz w ciązowych chodziła....

Do góry