reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
ja wrocilam niedawno do domku i jestem nieprzytomna. gardlo boli coraz bardziej, glowa peka. gardlo plucze woda z sola, pije herbate z cytryna i sokiem malinowym i syrop cebulowy tez juz sie robi. mam nadzieje ze przez noc mi przejdzie bo jutro od rana mam umowionego fryzjera a potem przedostatnie zajecia w SR.
widze ze niedlugo kolejne majowe/kwietniowe malenstwo bedzie na swiecie :) suse, &&&&&&&
kciuki tez oczywiscie za nasze wczesnieczki wszystkie i ich mamusie!!! :*
co do porodow naszych mam to ja urodzilam sie podobno bardzo szybko z waga 3600 tak samo jak moj H. oboje tez tak samo 2 tygodnie przed terminem. mam przeczucie ze z naszym syneczkiem bedzie podobnie
nie mam sily juz dzisiaj, ide wziac kapiel i klade sie do lozeczka. do jutra majoweczki :*

Co do ciazy po cc to ja nie odczuwam tej blizny po cc:tak: na zmiane pogody mnie bolala ale to jak nie bylam w ciazy:tak:Ta ciaza jest troszeczke podobna do mojej pierwszej ciazy:tak:Mi sie wydaje ze zalezy od kobiety kazda z nas jest przeciez inna:tak:
suse to zycze zebys wytrwala do piatku &&&&&&:tak:
Powiem Wam ze u mnie dzis tez cos brzuch przeszkadza,co chwile poleguje na lewym boku,bo ciezko mi oddychac:baffled:
clue wlasnie dzis nam pani alergolog poradzila zeby kupic dexeryl:tak:Misia ma troche jeszcze sucha skore:tak:
anik. trzymam &&&&& zeby szybko przeszlo:tak:Mnie ostatnio swedzialy nogi ale chyba od skarpetek,wczoraj ogolilam i jest ok:tak:
Spadam sie myc bo niedlugo moj serial:-)

majorka obys miala tez latwy i szybki porod
biggrin.gif

Ollena a Ty nie strasz ze kolejne dziecko wieksze:angry:
She duzo zdrowka , mam nadzieje ze do jutra Ci minie , mi na bol gardla pomoglo mleczko z miodem i czosnkiem

natalka1704 narzie zadnych objawów, ciocia dzwoniła ze mam przyjsc sobie na ktg no wiec poszłam i oczywiscie nic ani jednego skurczu nie pokazało, za to wczoraj non stop brzuchol sie napinał i stawiał. Dosłownie jak na złość. W sumie jak bedzie miało sie cos ruszyc to moze nawet za chwile:-Dwiec czekamy. Jutro mam wizyte u gin i jestem ciekawa jak moja szyjka czy juz sie rozwiera czy cały czas zamknieta. Widziałam jak wyglada porodówka.....masakr ajestem przerazona i jak widziałam te nozyce do nacicia krocza......szok szok szok

reklama
A ja zła niesamowicie. Skierowanie do szpitala mam, mam się jutro od samego rana stawić. No żeby mnie kurde na sam koniec cukrzyca dopadła, niesamowite :wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

Do góry