reklama
natalka1704
Fanka BB :)
a ty olisiaa jak sie czujesz ?? jakies sygnały porodu sa czy po odczopowaniu sie uspokoiło ?
majorka obys miala tez łatwy poród :-)
majorka obys miala tez łatwy poród :-)
she_84
ja wrocilam niedawno do domku i jestem nieprzytomna. gardlo boli coraz bardziej, glowa peka. gardlo plucze woda z sola, pije herbate z cytryna i sokiem malinowym i syrop cebulowy tez juz sie robi. mam nadzieje ze przez noc mi przejdzie bo jutro od rana mam umowionego fryzjera a potem przedostatnie zajecia w SR.
widze ze niedlugo kolejne majowe/kwietniowe malenstwo bedzie na swiecie suse, &&&&&&&
kciuki tez oczywiscie za nasze wczesnieczki wszystkie i ich mamusie!!! :*
co do porodow naszych mam to ja urodzilam sie podobno bardzo szybko z waga 3600 tak samo jak moj H. oboje tez tak samo 2 tygodnie przed terminem. mam przeczucie ze z naszym syneczkiem bedzie podobnie
nie mam sily juz dzisiaj, ide wziac kapiel i klade sie do lozeczka. do jutra majoweczki :*
widze ze niedlugo kolejne majowe/kwietniowe malenstwo bedzie na swiecie suse, &&&&&&&
kciuki tez oczywiscie za nasze wczesnieczki wszystkie i ich mamusie!!! :*
co do porodow naszych mam to ja urodzilam sie podobno bardzo szybko z waga 3600 tak samo jak moj H. oboje tez tak samo 2 tygodnie przed terminem. mam przeczucie ze z naszym syneczkiem bedzie podobnie
nie mam sily juz dzisiaj, ide wziac kapiel i klade sie do lozeczka. do jutra majoweczki :*
Co do ciazy po cc to ja nie odczuwam tej blizny po cc na zmiane pogody mnie bolala ale to jak nie bylam w ciazyTa ciaza jest troszeczke podobna do mojej pierwszej ciazyMi sie wydaje ze zalezy od kobiety kazda z nas jest przeciez inna
suse to zycze zebys wytrwala do piatku &&&&&&
Powiem Wam ze u mnie dzis tez cos brzuch przeszkadza,co chwile poleguje na lewym boku,bo ciezko mi oddychac
clue wlasnie dzis nam pani alergolog poradzila zeby kupic dexerylMisia ma troche jeszcze sucha skore
anik. trzymam &&&&& zeby szybko przeszloMnie ostatnio swedzialy nogi ale chyba od skarpetek,wczoraj ogolilam i jest ok
Spadam sie myc bo niedlugo moj serial:-)
suse to zycze zebys wytrwala do piatku &&&&&&
Powiem Wam ze u mnie dzis tez cos brzuch przeszkadza,co chwile poleguje na lewym boku,bo ciezko mi oddychac
clue wlasnie dzis nam pani alergolog poradzila zeby kupic dexerylMisia ma troche jeszcze sucha skore
anik. trzymam &&&&& zeby szybko przeszloMnie ostatnio swedzialy nogi ale chyba od skarpetek,wczoraj ogolilam i jest ok
Spadam sie myc bo niedlugo moj serial:-)
natalka1704 narzie zadnych objawów, ciocia dzwoniła ze mam przyjsc sobie na ktg no wiec poszłam i oczywiscie nic ani jednego skurczu nie pokazało, za to wczoraj non stop brzuchol sie napinał i stawiał. Dosłownie jak na złość. W sumie jak bedzie miało sie cos ruszyc to moze nawet za chwilewiec czekamy. Jutro mam wizyte u gin i jestem ciekawa jak moja szyjka czy juz sie rozwiera czy cały czas zamknieta. Widziałam jak wyglada porodówka.....masakr ajestem przerazona i jak widziałam te nozyce do nacicia krocza......szok szok szok
natalka1704
no tak olisiaa moze cie zaskoczyc w kazdej chwili :-) i ja dlatego nie ide ogladac mojej porodówki bo sie tylko napatrze i nie potrzebnie zestresuje
reklama
little_nina
A ja zła niesamowicie. Skierowanie do szpitala mam, mam się jutro od samego rana stawić. No żeby mnie kurde na sam koniec cukrzyca dopadła, niesamowite
Podziel się: