reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Dziewczyny melduję się .Ktoś chyba mi wsadził do środka jakąś babę z ołowiu .Mam takie odczucie od kilku dni.Ledwo się poruszam poiza tym takie stawianie się brzucha ale tylko ciut bolesne więc myślę ,że jeszcze trochę w dwupaku potrzymam .Za wszystkie w potrzebie jak zawsze 77.A nie doczytuję bo i tak nie dam rady.

reklama
clue nie strasz! :baffled: już dość się nastresowałam jak usłyszałam że cc muszę mieć:-( ale teraz już ok wiem że nie ma innego wyjścia a zdrowie małego najważniejsze więc nie mam co teraz żałować że nie sn itd... tak jak karolki napisała co do gojenia to wszystko zależy od organizmu i nie ma co się sugerować innymi mam nadzieję że u mnie będzie ok i szybko wrócę do normy...

suse - &&&&&&&&, oby do piatku w oczekiwaniu na Twój Mały Cud :-)
elvie - na skurcze lekarz mi zapisał aspargin 3*1 tab. - pomaga natychmiast, po tym nie miałam ani jednego (mówie oczywiscie o nogach, a nie brzuchu :-D)a.....i aspargin ma też w sobie magnez a to z kolei ponoc dobre na rozluźnienie brzuszka....

co do wagi to musze przewertować ksiażeczkę moją.....nie wiem jak to ze mną bylo..a córka miała jakieś 3500 :)zawstydzona/y:nawet nie pamiętam dokladnie), ale teraz moje dwie dziewczynki jak beda mialy po 2500 to bede zadowolona :tak:

Dzięki, Dziewczyny! Musze zatem M. po magnez pogonić do apteki.
Nerwy mam i się irytuję z byle powodu, ehhh..
M. chyba ze mną zwariuje zanim urodzę:zawstydzona/y:

cha, cha...nie zwariuje, nie zwariuje...niech się uodparnia, po porodzie też hormony dadzą znac..
a u mnie lekarz ostatnio mówił, ze dawniej w ciązy bliźniaczej po 30 tyg. do rozwiązania była obowiązkowa hospitalizacja i teraz co mam nastroje, to małżonek do tej idei wraca i śmieje się, że to dobre rozwiązanie było :crazy:

cha, cha...nie zwariuje, nie zwariuje...niech się uodparnia, po porodzie też hormony dadzą znac..
a u mnie lekarz ostatnio mówił, ze dawniej w ciązy bliźniaczej po 30 tyg. do rozwiązania była obowiązkowa hospitalizacja i teraz co mam nastroje, to małżonek do tej idei wraca i śmieje się, że to dobre rozwiązanie było :crazy:
monitor oplułam ze śmiechu:-D

Tak patrząc na to jakie dzieci urodziła moja mama to ja mam się czego bać. Ja ważyłam 4 kg i urodziłam się 5 dni po terminie, a mój braciszek miał 5 kg i urodził się tydzień przed terminem. Ale pocieszające jest to że obydwoje urodziliśmy się siłami natury mieliśmy 10/10 w skali Apgar a porody trwały max 2 godzinki.

reklama
no majorka ja sobie wyobrazam - 5 kilo w 2 godziny wypluc! auć!!!! chyba szybo mamusia nie usiadla ;-)

Dusia mnie tez od wczoraj mdli, czuje doslownie jk mi do gardla podjezdza. Nie mam pojecia skad to. Wieczorem jadlam o 19 a w nocy od 2 nie moglam spac, bo tak mnie mdlilo, a juz na pewno kolacja strawiona

Do góry