reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

ja jestem przerazona. nawet jutro moga mnie odlaczyc i moge rodzic :O ale po tym badaniu chyba szybko mi rozwarcie pojdzie, bolalo naprawde bardzo az caly brzuch mi sie sciskal z bolu, jakby mi paluchem grzebala i na sile rozciagala szyjke

reklama
Wg mojej gin Lenka miała mieć 4000-4300g, wg ordynatora który mnie badał dzień przed porodem 3300g a urodziła się 3700g więc nikt z wagą nie trafił:-p

Carmella - Ty trzymaj Pamelę w brzuszku jak najdłużej, a nie nakręcaj się na szybki poród.

A ja się wzięłam za podział rzeczy dzieciowych i tym sposobem Lenka ma swoje dwie szafy a Maciek swoją. Młoda mnie z równowagi wyprowadza, bo ja sprzątam a ona wszystko wszędzie roznosi. Chciałam M. zagonić do piwnicy po łóżeczko, ale nie dam już rady nic więcej zrobić, bo brzuch mi się stawia i średnio się już czuję.

Carmella - trzymajcie się, współczuję bolącego badania. mój gin też mnie obmacał i to całkiem nieźle, ale nie bolało.
co do uczących się.. wkurza mnie to troszkę. rozumiem, że oni w ten sposób się uczą i będą pomagać innym, ale kiedy 10osób zagląda mi w majtki (na raz) i rozprawia o moich narządach to żadne racjonalne argumenty nie trafiają w moją skromność.

reklama
Do góry