reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
martaik moze tym razem bedzie inaczej wiec relaks i spróbuj zasnac :tak: trzymam mocne &&&

tak tak dziewczyny zaciskajcie nogi jeszcze mamy troche czasu :-) no suse ty juz bys chciała wiec za jak najszybszy rozwoj skurczy &&&;-)

zanetaa, kilolek - lacze sie solidarnie w bolu wysluchiwania skrajnych debilizmow na temat terminu :hmm: Furii regularnej dostaje, jak ktos mi chce wyliczac dni i wstawia teksty tego rodzaju :growl: Dlatego wogole nie mowie, kiedy termin, ba, wrecz unikam niektorych osob (wlaczajac w to tesciowa wlasnie) :no2:Ech, duzo by o tym mowic ale nie warto stresowac sie i przez to dziecka :-(

Wszystkie dziewczyny z "objawami" - trzymam &&&&&& za zachowanie zimnej krwi i pomyslny rozwoj wypadkow**** :happy2:

Kochane, o ile się nie myle to przed chwilą odszedł mi czop...boję sie jak cholera:( dzis chyba nie poloze sie spac, aby nie odeszły mi wody:) ze Stasiem wyglądało to tak, ze rano odszedł mi czop, a kiedy wieczorem polozylam sie do lozka odeszły mi wody, to było około 23, o 7.40 nastepnego dnia malutki był juz z nami...

a jak wyglądał Twój czop?

idę się położyć, bo coś się zaczynają mocniejsze skurcze. jeśli wytrzymam do jutra (muszę!:)) to odezwę się dopiero wieczorem jak Miśka nie będzie.

Carmella, suse, Martaik - dzisiejsze kciuki w szczególności dla Was;) oczywiście o reszcie też pamietam:):*

I ja trzymam kciuki za odczopowane:-) Te, które mogą i chcą już rodzić - niech rodzą, a wcześniaki niech nogi mocno zaciskają;-)

Spadam małą gnidę chyba już po raz setny do łóżka odstawiać, bo za nic w świecie zasypiać nie chce: skacze, śpiewa, tańczy, recytuje..:baffled: W dodatku popsuła mi pompkę od piłki i na takim flaku teraz muszę siedzieć:sorry2:

reklama
Prosze czopy wkladac spowrotem gdzie ich miejsce i czekac cierpliwie do maja:tak::cool2:kciuki dziewczynki zebyscie jeszcze wytrzymaly.
Ja mam pytanie jak wasi lekarze licza termin porodu: z OM czy pierwszego USG? bo moja lekarka liczyla caly czas z OM a ten lekarz teraz twierdzi ze mam termin z USG . Tak sie juz teraz glowie bo mam tydzien roznicy prawie. A dziecko niby ponad 2 tyg wieksze wiec juz sama nie wiem...

Do góry