reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Wreszcie nadrobiłam:)
Megis, Amna, bardzo, bardzo współczuję:(
As, ja także walczyłam w poprzedniej ciąży z cukrzycą ciążową:(
Suzi, nie martw sie, u mnie juz nic nie widac przez okna od dawna, ostatnio były myte w listopadzie przez moja mame jak urodziłam Stasia i byłam jeszcze w szpitalu. Pozniej nie bo bylo za zimno, a pozniej nie bo przy małym ciezko, a teraz nie bo jestem w ciazy ale tesciowa obiecała ze za tydzien umyje:)
Gosiaczku, fajna Mama z Ciebie:)

u mnie jesli chodzi o objawy to od samego poczatku tylko jeden, mam co chwilke czkawkę:) w poprzedniej ciazy to samo, a jak mi przeszła czkawka to pozniej Stasiu co chwile miał i cały brzuch mi skakał:)

reklama
spokojnie wiki!!! trzymam za ciebie kciukasy... ale nie przemęczaj się, na spokojnie po troszeczku a z pewnością sie z tym uporasz :)

Witajcie dziewczyny

Ja tylko na chwilkę dziś zajrzałam, żałuję , że czasu brak, np Majówki 2012 strasznie wciąga.
Jutri idę do lekarza, strasznie się stresuję już dziś. Mam nadzieję m,że będzie dobrze.
Noce mam ostatnio nie przespane przez bolące cycuchy.Pozdrawiam was i małe fasolki.

Witajcie!
Dolaczam z wielka radoscia do Waszego grona.Mam nadzieje,ze uda mi sie czesto cos napisac,chociaz przy 1,5r Coreczce - zywiolowej,albo raczej "nie do opanowania" ;-)- mysle,ze bedzie ciezko :-D
Postaram sie jak moge.Zeby wgrac sie w Wasze tematy,musialabym przeczytac nieskonczana ilosc stron,a juz wiem ze nie bede miala na to czasu.Wiec zaczynam od dzis czytac Was i pisac ile tylko bede mogla.
Trzymam kciuki za Wszystkie Mamusie,zeby mogly spokojnie i szczesliwie doczekac konca ciazy!Tym Mamusia,ktore niestety ale stracily fasoleczki,zycze duzo wytrwalosci i przetrwania...Mocno przytulam!!!

Ja na razie mecze sie od paru dni z mdlosciami i bolami krzyza,nie liczac ciaglego zmeczenia.Moglabym spac cala dobe.W domu ledwo co robie,dobrze ze mi Maz pomaga.Do tego ciagly stres mysle,ze nie pomaga.Chcialabym moc sie nie stresowac niektorymi sferami naszego zycia-chociazby ze wzgledu na nasza malutka coreczke i "nowe" bebe,ale ten rok jest dla nas smutny i pelen problemow.Mamy nadzieje,ze teraz bedzie juz tylko lepiej-myslimy pozytywnie :-)
Ide zajac sie chwile moja starsza,a potem rzucam sie na lozko i oddam sie zachciankom filmowym ;-)

Na pewno się odezwę moje dziewczynki.
Mam pytanie , czy któraś z was uczęszcza na jakieś zajecia sportowe??
Ja wczoraj byłam na siłowni - tylko rowerek , bieżnia i ćwiczenia rozciągające, dodatkowo w tygodniu mam aqła aerobik... nad którym się zastanawiam, czy nie przerwać... BY nie prze4sadzić.A jak to u was jest dziewczyny ??

zagadko ja mysle o jodze tylko szukam w odpowiednich godzinach...ale aerobik w ciazy jezeli nie ma przeciwskazan zagrozonych ciazy itp jak najbardziej moze byc ...polecam tylko wszsytko w granicach normy :)

zagadko ja mysle o jodze tylko szukam w odpowiednich godzinach...ale aerobik w ciazy jezeli nie ma przeciwskazan zagrozonych ciazy itp jak najbardziej moze byc ...polecam tylko wszsytko w granicach normy :)
A jakie godziny by cię interesowały?? Też się nad tym zastanawiałam.Jak jutro okaże się ,że wszystko jest dobrze zapiszę się na zajęcia Aktywne 9 miesiecy- w bodajże Bodymind w Gdańsku. Tam masz zajęcia pod okiem specjalistów, głównie koncentrują się na rozciąganiu, oddychaniu itp.

reklama
kropeczka.jpg
nasza Kropeczka :-) ma 6 tygodni i dwa dni oraz 5,4 mm długości, serduszko już bije:-) i na razie wszystko jest dobrze

Do góry