reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie
Wpadłam się przywitać. Będę Was czytać na bieżąco, ale nie nadrobię już niestety.
Lecę na Zmierzch:tak:
Musze przyznać, że fatalnie na mnie wpłynęło to obżarstwo świąteczne, czuję się jak wieloryb i tak wyglądam.
Strasznie ostatnio mi twarz przytyła i się zmieniła na taką okrągłą.
Pozdrawiam wszystkie mamy świątecznie

reklama
A ja się czułam dzisiaj wyjątkowo dobrze. Nawet długi rodzinny spacer na to nie wpłynął.
Załamała mnie tylko teściowa mojej cioci stwierdzając, że brzuch mam jeszcze wysoko i chodzę ładnie, więc prędko nie urodzę. Wg mnie brzuch mam nisko, nie zna się kobitka;-)

Na moje dziwne boleści w podbrzuszu wzięłam nospę i przeszło, myślę, że to przez obżarstwo. Ale nogi baloniki, strasznie mnie to denerwuje bo wiem, że nie założę żadnych butów i nigdzie nie wyjdę, zresztą i tak nie mam siły się ruszać i mam zakaz od R. Piję sok z brzozy ale jakoś nie widzę efektów. Jutro dla świętego spokoju zadzwonię do gina zapytać o te stopy, bo są na prawdę bardzo mocno spuchnięte, aż się świecą i pieką, gorące aż parzą. A chodziłam tylko po mieszkaniu, większość dnia przeleżałam z nogami wyżej. Wy też macie aż taki problem?Katasza???
Stokrotka, buzia się zaokrągliła, bo pewnie to opuchlizna. Tak mi tłumaczył gin, że na koniec zatrzymuje się ta nieszczęsna woda. Ja czuję się jak dwa wieloryby, a jeszcze świadomość ile przytyłam mnie dołuje. Niby każdy mówi, że wyglądam łądnie, ble ble, ale chyba nie chcą mi zrobić przykrości.
Elvie, zazdroszczę spaceru, ja się chyba zacznę dotleniać na balkonie.

Wspominałam o sedzeniu w miejscu intymnym.. dziś ustało bo paru przemywaniach w tantum rosa i smarowanie kremem na noc tez pomogło.. Wszystko było pięknie ładnie.... i nie potrzebnie zgodziłam się na pieszczoty z moim S... :zawstydzona/y:
Było przyjemnie:zawstydzona/y: ale po mniej wiecej 10-15 min po stosunku zaczełam mieć lekkie skurcze i brzuch troche się zrobił twardszy niż normalnie:sorry2: Mam nadziej,że czegoś to nie przyśpieszy...

a ja mysle ze nasze organizmy sa na tyle inteligentne ze nie dopuszcza do orgazmu przez sen jesli mialby zaszkodzic.
a lekkie skurcze macicy po orgazmie sa normalne, nie zawsze odczualne i niekoniecznie musza zaszkodzic czyt. wywolac porod

reklama
Do góry