reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
annte orgazm mój? czy chodzi ci o S bo wiem,że sperma moze wywołać skurcze.
A jesli chodzi o mój orgazm w ciazy to go nie mam ;/ czuje przyjemność i nic poza tym..
Jakoś w ciazy nie udało mi się ...

carmella hehe jak przez sen:D ? śnisz o sexie i masz orgazm czy jak hee:-D:-D:-D

tak, śni mi się to, i co zaskakujące sam sen bez żadnego dotyku wywołuje orgazm tak mocny, że aż się budzę..
a o świadomym śnieniu słyszełyście? i kontrolowaniu snów? to jest dopiero ciekawy temat, trochę tego się uczę:)

he Śmieszne to :-D Juz sobie to wyobrażam budzic sie i jęczeć nie wiadomo czemu:-D
Wole świadome przezywanie orgazmu z partnerem niz przez sen;-) Jeszcze by sobie mój S pomyslał,że snie o kimś innym i sie tym podniecam czy cos hehe

carmella ale Ty masz atrakcje!:-p
co do seksu to u nas post przez te moje chrostki a poza tym nie mam najmniejszej ochoty żeby S mnie dotykał bo co to za przyjemność kochać się z wielorybem....:-(
ale mam fatalny nastrój dzisiaj dół totalny zero pozytywnego myślenia.... więc zmykam żeby tu nie smucić.

czarnula cos w tym stylu. kazdy to ma ale mozna sie nauczyc:) isc, latac kiedy sie chce itp, kreować rzeczywistość:D wiem, jak to brzmi :D odsyłam do google, naprawdę ciekawy temat

reklama
Do góry