reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Czarna,nie ma innych,zostaje tylko e.r. a to na 100% zakonczy sie szpitalem,a ja psychicznie bym nie wyrobila...nie dzis,nie jutro-nie mam z kim V zostawic.

no wlasnie najgorzej jak sie ma dzieci a w poblizu nikogo bliskiego zeby je podrzucic. u nas tez tak samo niestety jest. mam nadzieje ze na porod znajomi sie zajma małym i nic im nie wyskoczy.

znam ten bol fiore - poszlam raz z jakas egzema skorna do dermatologa a on mi wciskal, ze ja sie... skaleczylam :wściekła/y: Poszukaj innego lekarza, tylko szkoda Twoich nerwow i wysilku z wyprawa na darmo :no:

pieszczoszka clotrimazolum w masci i globulki moze tez! i to pospiesz sie zeby wyleczyc przed porodem!

fiore wspolczuje! Ty powinnas do gina isc a nie do zwyklego dr...tymbardziej takiego ktory ma wszystko w dupie:(

W sexie to mi to zamkniecie i suchosc przeszkadzaja+ najbardziej to, ze gruba sie czuje, wielka i mam malo skordynowane ruchy+ ruchy w brzuchu.

Ostatnia edycja:
Ide sie polozyc.Jedyne co moge zrobic i na co sobie moge pozwolic.Jutro S w pracy caly dzien,wiec & zeby sie nic nie wydarzylo,przynajmniej do wieczora.Boje sie,czy sie nie boje trzeba bedzie jechac na e.r. jezeli nadal sie tak bede czula.Dopoki Leo jednak sie rusza,wiem ze ma sie dobrze-przynajmniej jedna pozytywna rzecz.
Przepraszam,ze sie tak z tym wszystkim wyzalam,ale po prostu wkurza mnie cala sytuacja i nie potrafie podjac decyzji.

Pieszczoszka
hm...to mi wyglada na zapalenie.Przejdz sie do lekarza.

Dobranoc!

reklama
doczytalam fiore, ze nie ma lekarza. No to srednio... A w sasiednim miescie? Albo domowego wezwac na telefon?

pieszczoszka
- a nie zalapalas Ty przypadkiem grzybka czy innej atrakcji w tym typie? Tak mi to z opisu jakos pasuje na infekcje :huh:

Do góry