reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam sie,
Ja juz po badaniach, jakas niezadowolona z zycia myslumanka raczyla mi pobrac krew ale najpierw pytania kto mnie przyslal, dlaczego i w ogole 100 pytan do.. Powiedziala, ze zadzwonia jak cos bedzie nie tak i zdziwila sie ze spytalam kiedy beda wyniki. 'Moze nawet jutro..' NO to jutro sobie sama zadzwonie.
A swedzenie teraz jakby lepiej ale wieczorem znowu swedzenie stop, dloni i tak cala noc, rozdrapalam troche..nie powiem.

Dziewczyny ciagle zagladam i dlaczego nie ma jeszcze fotki synka Suzi? :(

reklama
Nie ma bo Suzi ma zajęcie - została mamusia dopiero co:) To zdjęcie co przesłała do she jest na wątku zamkniętym, niedostępnym dla 6 miliardów ludzi na świecie. Jak wyrazi takie życzenie to wstawi/ktoś wstawi zdjęcia małego na ogólnych wątkach, ale raczej nikt bez Jej wiedzy i zgody się tym nie rozdysponuje.

Była juz dość długa i burzliwa dyskusja na ten temat, nie zaczynajmy jej znowu. Jak ktoś chce to wstawia na zamkniętym, jak chce to na ogólnym. Nie wiemy co chce Suzi więc uczciwiej jest dac tylko na zamkniętym. Dostęp do zamkniętego po prv do Fiore - wiele razy było o tym. To nie jest zamknięty wątek dla niektórych z nas - to jest wątek zamknięty dla reszty świata - nie fochować więc.

Witajcie!
Osoby ktore sie udzielaja czesto maja dostep do zamknietego.Przepraszam,ale taka byla umowa.Nie moge "wprosic" ktorejs majowki,ktora pojawi sie raz.Zaufanie to podstawa.Ale do niektorych z Was zaproszenie juz poszlo i nie wiem czemu wciaz nie odebralyscie (np.Ollena,Azula,Aghuska,Elvie etc...).
Prosze zeby Majowki znajdujace sie w "galerii zamknietej" napisaly kogo jeszcze mozemy przyjac,bo nie chce sama decydowac.Jak na razie skarg nie bylo.

Odpisalam Wam o najwazniejszej sprawie,a ja sie tez zgadzam ze to MAMA decyduje czy wstawic na oglnodostepnym zdjecie bobasa.Ja sie np. nie zgadzam.Dodam na zamkniety.Wiem,ze Suzi napewno mysli w ten sam sposob.

Od rana czuje sie bardzo zle.Rankiem od 4 wymioty,nawet po wodzie.Potem tylko mdlosci,a teraz nawet troche zupy wciagnelam.Podejrzewam ze czop odchodzi,jestem pewna na 70%,bo jest "galareta bezbarwna",brzuch mam strasznie napiety,a "na dole" czuje parcie.Doszly lekkie skurcze,bolesne ale nie regularne...Gin powiedzial,zeby na razie nie przyjezdzac i poobserwowac pare godzin.Kazal mi sie zrelaksowac i np.nie odwolywac fryzjera tylko do niego isc...wiec za chwile maz mnie zawiezie i ze mna zostanie w/w.Nie moge opanowac trzesacych sie rak...stres jak ta lala! Co ma byc to bedzie.W razie czego bede Was informowala,a jak nie to sie zobaczymy pod wieczor ;-)

Ok mam! dzieki! ja rzadko zagladam do wiadomosci, moze dlatego.
Widzialam maluszka, slodki :-))

fiore wspolczuje dolegliwosci, ale jestes pewna ze to TO?

mi też się coś dzieje... chyba ciśnienie.. jest mi duszno - nie gorąco, brakuje mi powietrza do oddychania, w głowie mi huczy, kręci się, trzęsą mi się ręce, obraz ucieka z kadru, chyba obudzę męża, bo zaczynam się bać, a ten stan utrzymuje się jakieś 30 minut już..

reklama
Zaczynam podadac w lekka panike....moja polozna zaczyna dyzur dopiero jutro a ja mam coraz wiekszy bol podbrzusza.Wszystko mnie ciagnie i boli tak jak przed okresem....regolarnych skorczy ciezko policzyc bo po prostu mnie wszystko boli...czop nadal sie wydobywa tylko ze coraz wiecej krwisty.Musze jakos doczekac do jutra bo strasznie chce rodzic z moja polozna.

Do góry