reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ale jak się na zamkniętym udzielać? Tam własciwie jest galeria zdjęciowa tylko. Co, trzeba dodawać zdjęcia co powiedzmy tydzień? Ja podczytuje, zdjęcia wrzuciłam, kontakt wrzuciłam, ale nie komentuje bo po co? Też się kwalifikuje do polecenia?

A ze zdjęciami sprawa prosta- dwie galerie, zamknięta i otwarta. Jeśli ktoś sobie nie życzy żeby cały świat oglądał jego zdjęcia, proszę bardzo, jego sprawa. Mi to nie przeszkadza, ja mogę na otwartej, ale jeśli ktoś woli inaczej, to co za problem? Zdjęcie synka Suzi powinno na razie być na zamkniętym, bo nie ona dodawała i to do niej należy decyzja.

A my mamy już kupione grzejniki!! :D A mnie wena naszła i wietrze zwierzaki, jako że ciepło jest, to niech sobie świeżej trawki powcinają. A ja sprzątam, najchetniej bym cały dzień sprzątała, ale zaraz po wyniki i do gina musze :/

reklama
Kurcze taki dzień chyba dzisiaj, bo nawet ja jakoś dziwnie się czuję...Jakbym miała gorączkę, a nie mam, do tego problemy z oddechem, skurcze i inne bóle brzucha. Ale powoli mija chyba...
Fiore, zanetaa,suse trzymam za was kciuki&&&&&&&

suse a jak cos sie dzis zacznie??? to co będziesz czekać .. kurcze aż sie stresuje sama !

little chodzi mi o udzielanie nie na zamkniętym !
Bo pisałyście ,że zaproszenie dostaje osoba udzielająca się dużo na forum. Źle zrozumiałaś.
fiore &&&&&&

Gdybym mogla wyodrebnic pojedyncze skorcze to bym zeczela je liczyc bo jak mnie ciagle boli troche slabiej lub mocniej to ciezko o ustalenie kiedy sie zacza kolejny...

he he, Pieszczoszka ty jesteś tylko 4 dni do tyłu ;) Myślę, że weekend może być ciekawy bo jak już wspomniałam w niedzielę jest pełnia a dzieci lubią tą fazę księżyca :)

fiore trzymaj sie dzielnie:tak:
elvie Flaurka mnie wyreczyla z odpowiedzi:tak:ale fiore juz pisala ze do Ciebie tez poszlo zaproszenie:tak:
Flaurka dzieki za podpowiedz:tak:
zanetaa no my juz troche na temat smierci rozmawialismy z Misia:tak: Moja mama zmarla jak mala miala miesiac,ogladamy zdjecia i mowie jej ze babcia jest w niebie itd:tak:2 lata temu zmarl G tata,na poczatku tesciowa jej mowila ze dziadek jest w szpitalu,ale ja jej mowilam ze jest z babcia Stenia:tak:Nie wiem czy ona wie o co chodzi dokladnie chodzi z nami na cmentarz modli sie itp. Zobacze czy bedzie sie pytac,jak nie to opowiem jej tak jak Flaurka dala przyklad:tak:
suse &&&&&&&:tak:
Ja bylam z mala u lekarza,Misia ma RUMIEN ZAKAZNY:no:,wiec swieta w domu, w III trymestrze choroba nie jest grozna:tak:No i plany na swieta sie posypaly:-(Zaraz ide jeszcze poczytac o tej chorobie:tak:
Maly rano byl malo ruchliwy a teraz to juz az boli tak sie wierci:-D

reklama
Do góry