little_nina
Fanka BB :)
Ale jak się na zamkniętym udzielać? Tam własciwie jest galeria zdjęciowa tylko. Co, trzeba dodawać zdjęcia co powiedzmy tydzień? Ja podczytuje, zdjęcia wrzuciłam, kontakt wrzuciłam, ale nie komentuje bo po co? Też się kwalifikuje do polecenia?
A ze zdjęciami sprawa prosta- dwie galerie, zamknięta i otwarta. Jeśli ktoś sobie nie życzy żeby cały świat oglądał jego zdjęcia, proszę bardzo, jego sprawa. Mi to nie przeszkadza, ja mogę na otwartej, ale jeśli ktoś woli inaczej, to co za problem? Zdjęcie synka Suzi powinno na razie być na zamkniętym, bo nie ona dodawała i to do niej należy decyzja.
A my mamy już kupione grzejniki!!
A mnie wena naszła i wietrze zwierzaki, jako że ciepło jest, to niech sobie świeżej trawki powcinają. A ja sprzątam, najchetniej bym cały dzień sprzątała, ale zaraz po wyniki i do gina musze :/
A ze zdjęciami sprawa prosta- dwie galerie, zamknięta i otwarta. Jeśli ktoś sobie nie życzy żeby cały świat oglądał jego zdjęcia, proszę bardzo, jego sprawa. Mi to nie przeszkadza, ja mogę na otwartej, ale jeśli ktoś woli inaczej, to co za problem? Zdjęcie synka Suzi powinno na razie być na zamkniętym, bo nie ona dodawała i to do niej należy decyzja.
A my mamy już kupione grzejniki!!