reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja nadal w2paku i zaczynam sie z tego cieszyc.Maz mi dzisiaj zakomunikowal ze musi w srode wyjechac na 2dni na koniec niemiec.Pytalam poloznej co z tym czopem sluzowym i skorczami....powiedziala mi ze jezeli nie sa silne i regularne to mam jeszcze nie panikowac...na wszelkimide w sobote na KTG i badanie.Powoli mi tez sie nie spieszy z tym porodem choc chciala bym miec to juz za soba.Jeden plus ze dzisiaj torbe dopakowalam tak na wszelki.

reklama
Witam się pierwsza z rana:-) baardzo wczesna pora jak na mnie ale coś spać już nie mogę więc laptop do wyrka i jeszcze trochę sobie poleżę:tak:
miłego dnia mamuśki:-)

Witajcie porannnie:-) U nas nocka minęła w miarę spokojnie a dzień się zapowiada również spokojnie. Mąż mówił że może o 12 zerwą się z pracy więc jeszcze trochę porobimy:-)
Miłego i spokojnego dnia życzę wszystkim, a za potrzebujące i wizytujące mocne kciuki:-)

Witam i ja! Może bym i pospała, ale R. przyniósł świeże bułeczki i nie mogłam się powstrzymać, więc wstałam i już po postnym śniadanku! Pogoda piękna, słońce, ale temperatura na minusie, brrr. Wiosno, gdzie jesteś??? Przed południem wybieram się na zakupu, żeby cokolwiek w lodówce było, mimo, że święta spędzamy u rodziców i teściów. Mała od rana szaleje, a ja z dobrym nastrojem. Oby do końca dnia!!! Kciuki za potrzebujące i szpitalne!!! Miłego piątku!

To ja też się witam. Dzień zaczęłam 2 godziny temu bo W. dzisiaj musiał wcześniej do pracy wyjść. Niestety nie wiąże się to z wcześniejszym wyjściem i pewnie wróci koło 18. No ale w ten sposób mogę sobie sprzątanie rozłożyć na cały dzień licząc na to, że się nie przeciążę. Noc minęła mi zadziwiająco dobrze. Wstałam wyspana i jakaś taka nieobolała (odpukać w niemalowane). Na dzisiaj poza sprzątaniem planuję tylko obiadek i to raczej taki na szybko- łosoś z grilla z kuskusem i bakłażanem.
Wszystkim majóweczkom miłego dzionka życzę. Pamiętajcie, żeby nie szaleć za bardzo ze sprzątaniem i szykowaniem na święta. Nieustające kciuki za potrzebujące.

To ja też się witam. Dzień zaczęłam 2 godziny temu bo W. dzisiaj musiał wcześniej do pracy wyjść. Niestety nie wiąże się to z wcześniejszym wyjściem i pewnie wróci koło 18. No ale w ten sposób mogę sobie sprzątanie rozłożyć na cały dzień licząc na to, że się nie przeciążę. Noc minęła mi zadziwiająco dobrze. Wstałam wyspana i jakaś taka nieobolała (odpukać w niemalowane). Na dzisiaj poza sprzątaniem planuję tylko obiadek i to raczej taki na szybko- łosoś z grilla z kuskusem i bakłażanem.
Wszystkim majóweczkom miłego dzionka życzę. Pamiętajcie, żeby nie szaleć za bardzo ze sprzątaniem i szykowaniem na święta. Nieustające kciuki za potrzebujące.

Katasza, brzmi smacznie, podzielisz się przepisem na kulinarnym. Szczególnie intrygująca brzmi ten bakłażan.

dzien dobry dziewczynki! ja dzis o 7 sie obudzilam i juz nie moglam zasnac ale czuje sie w miare wyspana.
wczoraj powiedzialam mojemu mezowi gdzie sa wszystkie rzeczy do torby szpitalnej w razie czego i przysnilo mu sie, ze mnie do porodu wiozl, z przeszkodami oczywiscie az sie biedak spocony obudzil ;-)i pytal sie mnie zaraz po przebudzeniu czy wszystko dobrze i czy przypadkiem nie musimy do szpitala jechac :-)
my tez sie dzis na male zakupy wybieramy, zeby cokolwiek w lodowce bylo :-)
milego dnia dla Was wszystkich i do pozniej :*

reklama
Dzień dobry!!!

Ja się dziś obudziłam o 3 przez mojego kundla... :wściekła/y: oszaleję z nim!!!
Więc jak sie obudziłam to byłam okrutnie głodna :eek: zjadłam dwie małe kanapeczki, popiłam mlekiem i nie mogłam usnąć do 5 :angry::-D ehhh...

Lenka się wiertoli, Jula się bawi chłopięcymi zabawkami :-D D śpi po nocy a ja mogę nadrobić :-p

Zaraz się ubiorę, ugotuję jajka i zrobimy pisanki :tak: niech się mała cieszy :-);-)

Zakupy też zrobimy ale to jak D wstanie ;-) Jutro zmajstruję pyszny sernik królewski, babkę i wsio. W niedziele pójdziemy do moich rodziców a w poniedziałek odpoczniemy w domku i po świętach.;-):-p

Miłego dnia dziewczyny!!!:-)

Do góry