reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczyny juz z grupą jest wszystko ok:) I dzieki za wyrozumiałość, nie jestem "specem" od wszystkiego i mogłam coś źle zrobić, za co przepraszam.
As nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć, a grupe mogl otworzyć każdy :tak:
No i kochane pamietajcie ze grupa nie jest obowiązkowa ;-) Po prostu pomyslalam ze moze sa tematy o ktorych nie chcecie tu pisac :tak: Tak jak np ja o swoich wspanialych kg :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny juz z grupą jest wszystko ok:) I dzieki za wyrozumiałość, nie jestem "specem" od wszystkiego i mogłam coś źle zrobić, za co przepraszam.
As nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć, a grupe mogl otworzyć każdy :tak:
suzi ,ale ja wcale nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Napisałam tylko na moderatorni,że nie mogę wejść na swoją grupę i tyle...:rofl2::rofl2:

suzi ,ale ja wcale nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Napisałam tylko na moderatorni,że nie mogę wejść na swoją grupę i tyle...:rofl2::rofl2:
I bardzo dobrze że czuwacie :tak: ja po prostu zle musiałam zaznaczyć...:zawstydzona/y: i dlatego nie dalo się wejść. :zawstydzona/y:
Teraz juz jest wszystko ok i jesli cos zauważycie to dajcie znać:tak: Zawsze mozna to zmienić;-)
Lub jesli chcecie kogos zaprosić to podajcie Nick i nie ma problemu :-D

reklama
dzień dobry kochane majóweczki :)

Mam nadzieję że samopoczucie u Was z dnia na dzień lepsze :). Dziś byłam rano u wampirów w przychodni, masakra pobrały mi łącznie jakieś 4fiolki ;( nienawidzę tego, ale zaczęło się. Co gorsza na samą myśl o glukozie na krzywą cukrową robi mi się nie dobrze a to koło 5tego miesiąca więc zostały mi raptem dwa ;(

Ściskam was gorąco
P.S. As ja tez muszę ciągle coś jeść żeby jako tako funkcjonować :( żeby oszukać mdłości - efekt mało ruchu częste jedzenie = +3kg ;(((

Do góry