reklama
she_84
Fanka BB :)
Dziewczynki możecie wejść na grupę zamkniętą?
Ja nie mogę ((
ja tez nie moge
she_84
Fanka BB :)
czyli trzeba na moderatorni się upomnieć...
juz chyba mozna
suzi1
Kocham Cię synuś
Dziewczyny juz z grupą jest wszystko ok I dzieki za wyrozumiałość, nie jestem "specem" od wszystkiego i mogłam coś źle zrobić, za co przepraszam.
As nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć, a grupe mogl otworzyć każdy
No i kochane pamietajcie ze grupa nie jest obowiązkowa ;-) Po prostu pomyslalam ze moze sa tematy o ktorych nie chcecie tu pisac Tak jak np ja o swoich wspanialych kg
No i kochane pamietajcie ze grupa nie jest obowiązkowa ;-) Po prostu pomyslalam ze moze sa tematy o ktorych nie chcecie tu pisac Tak jak np ja o swoich wspanialych kg
Ostatnia edycja:
suzi ,ale ja wcale nie mam do Ciebie żadnych pretensji.Dziewczyny juz z grupą jest wszystko ok I dzieki za wyrozumiałość, nie jestem "specem" od wszystkiego i mogłam coś źle zrobić, za co przepraszam.
Napisałam tylko na moderatorni,że nie mogę wejść na swoją grupę i tyle...
suzi1
Kocham Cię synuś
Można, można dzieki za wyrozumiałość :*juz chyba mozna
wiki.25
mama kochanych brojków
a mi znowu sie chce spac i to masakrycznie...a do tego upierdliwi klienci na telefonie wrrr
suzi1
Kocham Cię synuś
I bardzo dobrze że czuwacie ja po prostu zle musiałam zaznaczyć... i dlatego nie dalo się wejść.suzi ,ale ja wcale nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Napisałam tylko na moderatorni,że nie mogę wejść na swoją grupę i tyle...
Teraz juz jest wszystko ok i jesli cos zauważycie to dajcie znać Zawsze mozna to zmienić;-)
Lub jesli chcecie kogos zaprosić to podajcie Nick i nie ma problemu
reklama
dzień dobry kochane majóweczki
Mam nadzieję że samopoczucie u Was z dnia na dzień lepsze . Dziś byłam rano u wampirów w przychodni, masakra pobrały mi łącznie jakieś 4fiolki ;( nienawidzę tego, ale zaczęło się. Co gorsza na samą myśl o glukozie na krzywą cukrową robi mi się nie dobrze a to koło 5tego miesiąca więc zostały mi raptem dwa ;(
Ściskam was gorąco
P.S. As ja tez muszę ciągle coś jeść żeby jako tako funkcjonować żeby oszukać mdłości - efekt mało ruchu częste jedzenie = +3kg ;(((
Mam nadzieję że samopoczucie u Was z dnia na dzień lepsze . Dziś byłam rano u wampirów w przychodni, masakra pobrały mi łącznie jakieś 4fiolki ;( nienawidzę tego, ale zaczęło się. Co gorsza na samą myśl o glukozie na krzywą cukrową robi mi się nie dobrze a to koło 5tego miesiąca więc zostały mi raptem dwa ;(
Ściskam was gorąco
P.S. As ja tez muszę ciągle coś jeść żeby jako tako funkcjonować żeby oszukać mdłości - efekt mało ruchu częste jedzenie = +3kg ;(((
Podziel się: