reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziekuje za zaproszenie do grupy zamknietej:) dziewczyny nie ma co sie za wczasu martwic, wszystko bedzie dobrze:) nie czytajcie za wiele w necie na temat roznych komplikacji itppbo stworzy tylko nie potrzebne zle mysli:) jutro napisze wiecej o sobie na zamknietym :) pozdrawiam i dobranoc mamuski:)

reklama
nie pomogla kapiel wiec zostaje mi spanie glowa boli jak bolala ;-(

tez uciekam spac kochane....
macie jakis pomysl jak oduczyc 4 latka spania z mama?? hehehe sa dni ze spi u siebie a sa dni tak jak dzis ze koniec placz histeria i chce spac ze mna ;-/

Ja też nie jestem za takim samonakręcaniem się i martwieniem za wczasu. Ja ponieważ mieszkam w UK innej opcji nie mam (tzn mogłabym pójść prywatnie ale ceny są naprawdę zaporowe i nie na moją kieszeń)- muszę czekać do 8 tygodnia na pierwszą wizytę u położnej oraz do 12 tyg na usg. I powiem Wam,że wcale nie narzekam. Do lekarza mogłabym wcześniej pójść ale jedyne co by mi zrobił to potwierdził ciąże testem,sama zrobiłam 2 więc jakby mam pewność,że ciąża jest,zresztą brak okresu i moje samopoczucie również to potwierdzają. I jedyne co mi pozostaje to cierpliwie czekać i być dobrej myśli. Gdybym myślała,że coś może być nie tak i musiała czekać kilka tyg do usg to zwariowałabym. Dbam o siebie,wypoczywam wiecej niz zazwyczaj,staram się zdrowiej odżywiać i przede wszystkim mam w sobie mnóstwo pozytywnych myśli i staram się nie stresować.

Cześć dziewczyny nie chce Wam sie tu wtracać ale wolę uprzedzić ze Wasza grupa nie jest zamknięta i każdy może sobie tam wejść i czytać ale już napisać nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej i radosnej ciąży :-*

Dzien dobry:)
jak samopoczucie z rana:)????
pbliczylam dzis termin i wychodzi na 5 czerwca:p czyli dokladnie wtedy kiedy urodzil sie moj synek:D mam nadzieje ze mnie nie wygonicie ze swojego grona??:)

a mnie dzis zemdlilo jakk zjadlam kanapke... z moim synkiem wymiotowalam przez 3 miesiace..

dzien dobry dziewczynki! u mnie dzis z samopoczuciem kiepsko, strasznie mnie mdli, rano wcisnelam tylko w siebie suchy chleb. i tak mi sie cofalo. nawet herbatka imbirowa nie pomogla... slyszalam ze migdaly dobrze zjesc przed wyjsciem z lozka, chyba sie dzis w nie zaopatrze. pozdrawiam i zycze milego dnia! jak ja nie lubie poniedzialkow! ;)

reklama
nie pomogla kapiel wiec zostaje mi spanie glowa boli jak bolala ;-(

tez uciekam spac kochane....
macie jakis pomysl jak oduczyc 4 latka spania z mama?? hehehe sa dni ze spi u siebie a sa dni tak jak dzis ze koniec placz histeria i chce spac ze mna ;-/

Mój mały 4 latek zasypia sam w swoim pokoju , ale co noc ok godziny 3 woła mama choć do mnie , więc przechodzę do niego i tak śpimy do rana , męczy mnie to przechodzenie, ale nie chce mi sie czekać aż on znów zaśnie i przejśc do siebie, wolę położyć się koło niego niewiem czy to sie kiedyś zmieni

Do góry