reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
mnie piersi bola caly czas, wczoraj musialam polozyc sie spac w staniku, bo inaczej nie dalo rady :/ i to juz nie pierwszy raz. jak zdarza mi sie chodzic bez stanika to musze je trzymac tak straasznie bola :) to chyba dobry znak :) chociaz czasmi naprawde bym chciala, zeby az tak nie bolaly

Mój mały 4 latek zasypia sam w swoim pokoju , ale co noc ok godziny 3 woła mama choć do mnie , więc przechodzę do niego i tak śpimy do rana , męczy mnie to przechodzenie, ale nie chce mi sie czekać aż on znów zaśnie i przejśc do siebie, wolę położyć się koło niego niewiem czy to sie kiedyś zmieni

no wlasnei uroki naszych pociech .... ja probuje na wszystkie sposoby oduczac..zobaczymy jak dalej bedzie..juz nawet z pania w przedszkolu rozmaiwalm zeby poruszyla temat ze dzieci spia same itp ..powiedziala ze poruszaja rozne tematy i ze posstara sie tez taki moze to cos da :) tym bardziej ze dla mojego dziecka to co jego Pani powie w przedszkolu to swiete :)

Cześć dziewczyny nie chce Wam sie tu wtracać ale wolę uprzedzić ze Wasza grupa nie jest zamknięta i każdy może sobie tam wejść i czytać ale już napisać nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej i radosnej ciąży :-*
Dzięki Bunny.
Problem w tym,że jak się tworzy grupę to trzeba odpowiednio w ustawieniach pozaznaczać i zapewne to nie zostało zrobione...:baffled::baffled:

Dzien dobry:)
jak samopoczucie z rana:)????
pbliczylam dzis termin i wychodzi na 5 czerwca:p czyli dokladnie wtedy kiedy urodzil sie moj synek:D mam nadzieje ze mnie nie wygonicie ze swojego grona??:)

a mnie dzis zemdlilo jakk zjadlam kanapke... z moim synkiem wymiotowalam przez 3 miesiace..
Pewnie ,że zostań .Nigdy nic nie wiadomo :-D:-D:-D

dzien dobry dziewczynki! u mnie dzis z samopoczuciem kiepsko, strasznie mnie mdli, rano wcisnelam tylko w siebie suchy chleb. i tak mi sie cofalo. nawet herbatka imbirowa nie pomogla... slyszalam ze migdaly dobrze zjesc przed wyjsciem z lozka, chyba sie dzis w nie zaopatrze. pozdrawiam i zycze milego dnia! jak ja nie lubie poniedzialkow! ;)
Migdały są na zgagę nie na mdłości.
Na mdłości pomaga przed wstaniem zjedzenie sucharka,krakersa lub herbatnika.:tak::tak::-D:-D:-D
Witam się poniedziałkowo .
Żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce :-D:-D:-D:-D
to było by fajnie.
Mam totalnego LENIA !!!!!
Jestem zmęczona na maxa po tym weekendzie.
I niestety chyba się przeforsowałam.Pomimo brania Nospy co 6 godzin pojawiły się znów niewielkie plamienia...:crazy::crazy::crazy:

dzieki As... z herbatnikami juz probowalam i nic, w takim razie zostaly mi jeszcze krakersy i sucharki :) a czy Wam pomagaja te rozne sposoby na mdlosci? na mnie narazie nic nie dziala... i caly dzien mdli. wczoraj jak sie objadlam to nawet bylo niezle. ale nie chce az tyle jesc :)

Cześć dziewczyny nie chce Wam sie tu wtracać ale wolę uprzedzić ze Wasza grupa nie jest zamknięta i każdy może sobie tam wejść i czytać ale już napisać nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej i radosnej ciąży :-*
hehe zabawne

Witam przedpołudniowo. Właśnie mój organizm wola o drzemkę buu a ja jeszcze do pracy nie dotarłam, masakra. Juz sie zdążyłam nalatać i zmachac porządnie. Zapisałam się na wizytę na 13,10 (cena mnie powlaiła 150zł +usg kolejna 150 ocipieli)

she na mnie nic nie dziala ale grunt by nie puszczać niekontrolowanych pawi publicznie a tak to jakoś będzie ;) podobno pomaga podjadanie - często a malutkie ilosci, zeb żoładek nigdy nie byl pusty

dzieki As... z herbatnikami juz probowalam i nic, w takim razie zostaly mi jeszcze krakersy i sucharki :) a czy Wam pomagaja te rozne sposoby na mdlosci? na mnie narazie nic nie dziala... i caly dzien mdli. wczoraj jak sie objadlam to nawet bylo niezle. ale nie chce az tyle jesc :)
Odkąd jem bez przerwy coś jak tylko mam pierwsze objawy mdłośi tzn w każdej chwili mam coś pod ręką i dosłownie wystarczy kilka kęsów to nie mam mdłości.;-):-):-)

hehe zabawne

Witam przedpołudniowo. Właśnie mój organizm wola o drzemkę buu a ja jeszcze do pracy nie dotarłam, masakra. Juz sie zdążyłam nalatać i zmachac porządnie. Zapisałam się na wizytę na 13,10 (cena mnie powlaiła 150zł +usg kolejna 150 ocipieli)

she na mnie nic nie dziala ale grunt by nie puszczać niekontrolowanych pawi publicznie a tak to jakoś będzie ;) podobno pomaga podjadanie - często a malutkie ilosci, zeb żoładek nigdy nie byl pusty
Tak podjadanie bardzo pomaga.Dla do tego celu służy suszona żurawina,śliwki,morele ;-):-):-)
Zawsze mam przy sobie i przekąszam kiedy potrzebuję :-D:-D:-D
Cena wizyty i USG lekko powalająca.
U mnie w klinice wizyta 120 i 80 USG ,więc zamykam się w 200 zł.:tak::tak:

dzieki dziewczyny za rady. wlasnie wczoraj jak porzadnie pojadalam to bylo ok. tylko, ze wczoraj jakos mi sie chcialo a dzis na sama mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze :) ale zmusze sie na jakas przekaske :) i dzisiaj po pracy nakupie sobie suszonych owocow :) dzieki
a co do cen wizyt, to moj lekarz zawsze za kazda wizyte kibiety w ciazy bierze 100, niezaleznie od tego czy akurat robi usg czy nie. takze nie jest chyba najgorzej

Witajcie dziewczyny!!!
Podczytuje was od jakiegoś czasu. Postanowiłam sie ujawnić i przywitać was. Postaram się czasem tu zaglądać , ale za dużo wolnego czasu nie posiadam.

reklama
As 76 oj oj szybciutko sie polóż, mam nadzieje ze plamienia szybko znikna

azile29 hej:) witaj:)

widze ze juz do was wymioty ii nudnosci dotarly, wpsolczuje- choc mnie tez to pewnie za moment czeka. Ja pamietam ze te pierwsze tyg to jadlam glownie sucharki;p hehe najgorzej bylo rano:D

Do góry