reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Joasiu wszystkiego co dobre.Susi && za udane cc.Za resztę zakatarzonych ,skurczowych i innych w potrzebie też &&,Ja dziś mam wizytować i mam nadzieję też na same dobre wiadomości.Powodzenia:tak::-)

Andav :-) A nie mowilam :-p &&& za nieprzekrecenie sie!

Ollena hm...ja bym sie przeszla sprawdzic skad to swedzenie ogolne.A Suzi bedzie miala CC.

Mam wlaczony pc,na stronie bb,ale lepiej uciekac...zaczelo mnie ostro mdlic i znowu mroczki przed oczami.
Pa,pa!Do pozniej!

DZIEWCZYNY PRZEPRECIL SIE !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Nie wiem kiedy ale jestem po badaniach i potwierdzone ze glowka na dole :-) trzymajcie kciukasy zeby tak zostal!!!!
Cudnie!! Jak widać dzidziuś charakterny od początku;-) Nie, nie mieszkam już w Niemczech, mieszkałam 3 lata, wróciłam we wrześniu 2009 do PL;-) O wspomnianej metodzie nic nie słyszałam.

Joasiu - najlepsze życzenia, błyskawicznego porodu i uśmiechu na każdy dzień!

A ja poszłam do galerii, kupiłam tort makowo - marcepanowy i kilka pierdół spożywczych. Teraz czekam na koleżankę:-)

suzi - &&&& i czekamy na fotkę pierwszego majowego bobaska:-)

little_nina - miałam takie same objawy w niedzielę, jakie Ty opisujesz (pełny pęcherz, nie da się wysikać, ciągłe parcie itp.) - skończyłam na izbie z cewnikiem - średnio przyjemne, ale wierz mi, ulga straszna...:baffled::baffled::tak:

andav - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

agushka - &&& za męża, życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia!:tak:

suse - Ty też się trzymaj, chociaż w zasadzie jesteś już w tym okresie, że możesz urodzić:-):-) &&&&&

fiore - u mnie czop (bo teraz jestem praktycznie pewna, że to on był) nie miał żadnych niteczek, ani czerwonych ani brunatnych, był czysty i taki galaretkowaty... przez 4 dni po kawałku go "zbierałam" i póki co się uspokoiło... więc albo reszta odpadnie później, albo to już cały zszedł - nie wiem...:baffled::baffled:

natalka - czekamy na dobre wieści po wizycie :tak:

Ollena - zadzwoniłabym na Twoim miejscu do położnej, takie swędzenie trzeba wyjaśnić. Nie wydaje mi się, zeby to było po antybiotyku, który bierzesz od poniedziałku - uczulenie raczej wyszłoby wcześniej, ale nie jestem lekarzem, więc nie znam się tak do końca...:-:)-(

Joasia79 - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN!!!

azula - &&& za wizytę:happy:

Witam się dziewczęta,

chciałam sobie rano kawkę zaparzyć, ale ciśnienie już mi podniesiono, więc kawą dokładać nie będę :wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj chodzę i grzmię póki co... wiem, że do osób starszych to trzeba mieć tyle cierpliwości, co do dzieci, ale ja wysiadłam, dziękuję :confused2::confused2::confused2:
Dzień szary, pochmurny, nie wiem, czy ciepły... Póki co siedzę w domu, mam dzisiaj co robić. wczoraj z mej pięknej listy zrealizowałam tylko zakupy :-D

&&&& za wszystkie potrzebujące, bez wyjątku.
Miłego dnia, oby słonko się jeszcze pokazało!:-D

Joasia79 wszystkiego najlepszego!!!!
Suzi &&&&&&&.
Suse za ciebie i twoją księżniczkę tez &&&&&&
yes2.gif

andav - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
I kciuki za wszystkie potrzebujące.

Witam Was dziewczyny.
Dawno tu nie zaglądałam, ostatnio spadło na nas wiele nieprzyjemnych spraw, no i jeszcze święta więc już w ogóle nie miałam czasu na bb:-(.
Nadrobić to już Was chyba nie nadrobię, z tego co udało mi się doczytać to wspaniała wiadomość o Suzi ,tak że kciuki mocno zaciśnięte :tak:
Joasia- wszystkiego naj naj lepszego, spełnienia marzeń:happy:.
Pozostałym majówkom życzę miłego dnia.Spróbuję jakoś was doczytać:sorry:.

reklama
Witajcie, weszłam na chwilkę sprawdzić co z Suzi, czy są już jakieś wieści.
Kurcze ja też narodziny "naszego" pierwszego majowego dzieciątka bardzo przeżywam &&&&&&&&&&&
Oczywiście Suse za Ciebie również &&&&
Ollena jak tam swędzenie, mam nadzieję, że już lepiej,
Andav gratuluję, super, że pozycja już odpowiednia.
Agushka &&& za zdrówko męża, no i za Ciebie również.
Niewiem co jeszcze komu miałam napisać ale myślami jestem z Wami wszystkimi, trzymajcie się Kochane.

JOASIU, WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJ...!!!!

Do góry