reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam
Dziekuje za pamiec
Noc jakos przetrwalam ale jak komandos na czuja.
Narazie bez zmian...brzuch ciagnie...jak dam rade to doczekam do 15h jak mezulek wroci z pracy i wtedy udam sie na kontrole rozwarcia.
Dzis dzien Suzi wiec nie bede jej sie wbijac w parade :-)

Kochane jestescie na maxa

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!

Dzisiaj mocno za suzi trzymamy kciuki!!
Za wszystkie potrzebujące oczywiście też ;-) I strasznie fajnie że dotrwałyśmy wszystkie w dwupaku do kwietnia, nie ma żadnej, która by dużo wcześniej urodziła.
Ja dzisiaj badania muszę zrobić, chyba faktycznie znowu coś z nerkami, wczoraj pół dnia się męczyłam, bo pęcherz bolał, a ja się wysikać normalnie nie mogłam. Miałam wrażenie tak pełnego że aż boli, a jak siadałam to tylko kilka kropelek leciało, a ja pje dużo, bo 5-6 litrów dziennie. A plecy poniżej żeber już mnie z obu stron bolą :wściekła/y:

A ja w ciąży nie mogę używać 2/3 kosmetyków, któe nigdy wcześniej nie powodowały problemów. Ostatnio się drapałam nawet po płynie, którego używałam w ciąży, a tu nagle niespodzianka, wysypka i swędzi :szok: Golić nóg też się boję, bo za każdym razem wygląda to tak, jakbym się na sucho masakrowała :szok:

A ja dzisiaj do Łodzi jadę, po grzejniki, rodzice się boją że w drodze zaczne rodzić i co oni wtedy zrobią :-D

czesc majoweczki :-)

joasia79 wszystkiego naj naj naj :-):-):-) szczesliwego rozwiazania i duuuzo zdrówka:-):-):-)

Suzi dzisiaj twoj wielki dzien ,wiec myslami jestem z Toba i mocno zaciskam kciuki :tak:
Pierszwe majówe malenstwo bedzie na swiecie....

Suse mam nadz ze u ciebie tez wszystko dobrze po nocy !&&&

Andav super ze cie wypuscili do domku :tak:

Widze ze coraz wiecej dziewczyn ma juz jakies dolegliwosci spowodowane zblizajacym sie porodem...to naprawde teraz widac ze to juz tuz tuz....:tak:

A moja nocka dzisiaj była do niczego :eek::baffled: 3 razy siku , i przewracanie z sie boku na bok masakra i ból nóg , bioder ,juz sama nie wiem ....dziwie sie tylko ze nie mam tam wielkich siniaków bo tak sie czuje po dzisiejszej nocy :eek: dzisiaj wizyty u gina wiec wiec mam małego stresa jak zawsze :sorry:

Kochane za wszystkie potrzebujace mocne &&& i wizytujace równiez &&&&

Miłego dzionka :tak:

Suzi - &&&!
czuję się jakbym to ja miała rodzić, a już na pewno ktoś mi bliski:)

dziś zakupy, a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu:/
boli mnie wszystko, takim rwącym, piekącym bólem.. wczoraj przygotowałam ubrania dla Hanki na wyjście ze szpitala - cieplejszy welurowy pajacyk nie wyprany.. czuję, że zapłacę za lenistwo.. ewentualnie wypiorę go za chwilkę.. tylko gdzie to pranie mi wyschnie? na podwórku mokro, a grzejniki zimne.. i suszarka na balkonie, sama jej nie wniosę do domu.. ehh, jak zwykle panikuję;)

miłego dnia dziewczyny!

Joasia79 wszystkiego co najlepsze,najszczesliwsze,najweselsze,najmilsze,najzdrowsze,najukochansze...po prostu wszystkiego NAJ! ;-) B15.jpg

Witam dziewczyny!!!
Joasia79 wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin:tak:
Suzi &&&&&&&:tak:
Suse za Was tez &&&&&&:tak:
Agashka wspolczuje choroby m:-(Trzymam kciuki zeby sie wszystko wyjasnilo:tak:
Andav dobre ze w domu jestes:tak:
fiore oby Leo dodtrwal do wizyty u fryzjera:laugh2:Ja mialam isc przed swietami ale niestety kasy zabraklo:-(Po swietach pojde:tak:
Wlasnie ktoras dziewczyna wspomiala o wczorajszym odcinku Porodowki na TLC, tam jednej kobiecie usilowali obrocic dziecko:baffled:Ja bym sie na to nie zgodzila:no: Co do tej Polki.... troche tak mi wstyd bylo za jej zachowanie i za jej mamy zachowanie:sorry:Tzn nie darla sie, spokojnie jakos przezyla skorcze,ale ich rozmowy:confused2: Nie wiem jak to opisc:baffled:
Trzymam kciuki ze wizytujace dzis i za potrzebujace:tak:
U nas dzis lepsza pogoda,ale zimno:tak:Jutro oczywiscie powtorka z rozrywki snieg z deszczem:angry:
Milego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Witam sie,
Dziekuje dziewczyny za pamiec, w nocy swedzialy mnie stopy i dlonie+mam mega katar wiec malo spalam. Dzis jakby lepiej ze swedzeniem ale gdybym zaczela to bym skonczyc nie mogla. Dodatkowo swedzi mnie na dole, czyli nie wiem czy mam jakies zapalenie czy co, posmarowalam sie mascia Clotrimazol i tyle.
Od poniedzialku biore antybiotyk, ale bralam ten sam 3 miesiace temu wiec nie wiem czy moge miec nagle na niego uczulenie:/
Nie wiem za bardzo co mam robic, dzwonic do poloznej i pytac co i jak, tylko nie wiem czy mowic o antybolu zeby nie zbagatelizowala?
A ja nie w temacie ...Suzi ma CC?

Witajcie w ten ważny dzień:-) Dziś pierwsze majowe dzieciątko będzie na świecie:-) Suzi mocne &&&&&&&&&&&
Fiore wytrzymaj chociaż do tego fryzjera jak napisała Dorka:-):-)
Suse powodzenia i może już 2 maluchów będzie na świecie:-)
Agushka powodzenia i wytrwałości dla Ciebie i męża oby już było lepiej:-)
Andav super że będziesz w domku:-)
Za wszystkie wizytujące mocne kciukasy i oczywiście za te potrzebujące również:-)
U mnie kolejny spokojny dzionek się szykuje. Byłam już na zakupach jednak nic nie kupiłam:wściekła/y:Obiad się gotuje i chyba pozwole sobie na lenistwo:-) Miłego dnia dla wszystkich.
Joasia sto lat, szczęśliwego rozwiązania i samych szczęśliwych chwil:-)

reklama
DZIEWCZYNY PRZEPRECIL SIE !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Nie wiem kiedy ale jestem po badaniach i potwierdzone ze glowka na dole :-) trzymajcie kciukasy zeby tak zostal!!!!

Do góry