reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Zaznaczam, że noga była podniesiona :D A z chrapaniem to mi mój od dawna wypomina. Tylko u nas to rodzinne- pies też chrapie :) Na początku nie potrafiłam się przyzwyczaić do chrapania męża. Ale szybko znalazłam na to sposób- kładę się spąć przed nim i wtedy mi nie przeszkadza.

Joasia spełnienia marzeń, sprawnego rozwiązania i samych radości z maluszka.

Sto lat Joasiu,wszystkiego co najlepsze!!!pomyslnego i szybkiego rozwiazania :-)

Katasza moj nie zawsze chrapie,albo nie zawsze slysze,a jak juz to nim poszturcham,przewroci sie na bok i cisza,my mamy 2 koty,one nie chrapia,ale zadko spia tez w sypialni bo ganiaja sie i skacza nam po glowach.

ja uciekam kleic pierogi,zycze Wam milego dzionka!

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny :)

Ale padam na ryjek :/ Dziś noc przespałam całą no ale oczywiście nie mogę dospać do jakiejś normalnej godziny tylko się obudziłam o 7.00 ...
Chyba załapałam się na zapalenie pęcherza :( więc biorę te magiczne tabletki z pietruszki żurawiny i wit C. Nie dosyć że się po nich chce pić to jeszcze siusiam co 20 min :p no ale jak mam jakiś piasek czy bakterie to mnie ładnie przepłuka.
Dziś jest ostatnie spotkanie w szkole rodzenia więc mamy imprezkę :) Pojemy sobie ciasta przy kawce i herbatce :D
Muszę się od razu zapytać położnej czy te bóle co mam to się nadają na IP czy też są normalne.
Bo mam takie cuś, jak szczypanie pod skórą w okolicach prawego biodra i przy tym boli mnie w krzyżu i mam takie parcie na spojenie. I teraz nie wiem czy to przez infekcje dróg moczowych czy też może to przez dziecko. Boję się że jak o tym powiem to jeszcze sobie poleżę w szpitalu do soboty...

Trzymta się, kciukolce dla potrzebujących &&&&&&&&&&&&&&& i buzi dla Was :*************

Witajcie!
Wpadlam tylko na moment zobacyc co u Suzi. Nie pisze ostatnio, bo clay tydzien jezdze z mlodsyzm synkiem do szpitla na badania. Wyjezdzamy o 5 rano a wracamy póxnym popoludniem. Dzisiaj wyjatkowo wczesnie sie udalo. Wierzcie mi wykoncozna jetsem, a na swieta nic nie gotowe

czesc dziewczyny! ja dzis mam meza w domu i nie pozwala mi caly czas przy komputerze siedziec :) tylko Was podczytuje troche.
kciuki za wszystkie potrzebujace!!! zwlaszcza za nasza pierwsza rodzaca Suzi!!! jestesmy z Toba kochana!!!
joasia, wszystkiego naj naj naj!!!
milego dnia Wam zycze dziewczynki, bezproblemowego!!! postaram sie odezwac pozniej :*

witam
Ale u nas brzydka pogoda.
I swieta tez maja byc nie za ladne
unhappy.gif

A ja mam dzis ciezki dzien.
Nic mi sie nie chce.
Wszystko mnie juz boli.
A do tego jakies przeziebienie mnie zlapalo.
realmad2.gif

Uciekam polezec

reklama
Witam dziewczyny!!!
Joasia79 wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin
yes2.gif

Suzi &&&&&&&
Suse za Was tez &&&&&&
Agashka wspolczuje choroby m
unhappy.gif
Trzymam kciuki zeby sie wszystko szybko wyjasnilo i jak najszybciej wrocil do domku.
fiore oby Leo dodtrwal do wizyty u fryzjera
laugh2.gif

Za wszystkie potrzebujace i wizytujace &&&&&&&

Ja dzis po wizycie wyniki super tylko synus teraz przekrecil sie na drugi boczek , chyba jeszcze mu nie czas na ukladanie sie glowka w dol:D, albo woli zbym miala cc.

Do góry