reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Jak cię położyli, to minimum 3 doby odleżeć musisz, nawet jak się nic szczególnego nie dzieje (ja tak miałam). A lekarze nic nie mówili? To wody płodowe czy jak? Bo jeśli wody to Cie raczej nie puszczą ;-)

reklama
wczoraj na papierku odczyn byl kwasny, dzisiaj lekko zasadowy ale lekarz powiedzial, ze to moze przez te globulki... w ogole jak mnie badał to klepał mnie po dupie żebym sie rozluznila;/ myslalam ze go kopne w jaja:/

A jakie globulki bierzesz?
Ja też miałam takie niby wycieki jak używałam globulek. Czyli jednak to nie wody Ci ciekną? Jeśli nie i nic innego złego się nie dzieje to powinni Cię po 3 dobach puścić do domu.

Nie dziwie się, też bym się za takie klepanie wkurzyła ;)

Elvie to nie tak że wparowaliśmy tym dziewczynom bez uprzedzenia. Najpierw szła położna i pytała się czy możemy wejść i zobaczyć jak wygląda sala. Jak by nie wyraziły zgody to byśmy nie weszli.
Carmella powodzenia i niestety 3 doby musisz odleżeć bo przecież inaczej fundusz szpitalowi nie zapłaci:-) Ah ta biurokracja:-)

Wkurzające jest w ogóle z tym odleżeniem 3 dni. Ja po tym, jak nawet przed badaniem pielęgniarka zaczęła mi przyjęcie do szpitala wypisywać, to się teraz boje jechać na sprawdzenie jakby się coś działo, bo wiem że nawet jeśli nie będzie się działo nic to mnie 3 dni przetrzymają. A w szpitalu karmią gorzej niż fatalnie, łóżka mają tak niewygodne że wróciłam obolała cała no i ze szpitala wróciłam przeziębiona ;) A na dobrą sprawę mogli tylko kroplówkę rozkurczową dać, badania i tak miałam w ciągu 2 godzin wszystkie zrobione i puścić do domu :/

Nie wiem, jakie globulki, zapomniałam, ale piekło jak cholera :| w ogóle w domu ta wydzielina żółta w domu miała normalny zapach itp, a w szpitalu już był brzydki zapach :| jakbym to w szpitalu miała złapać hah

Więc tak, jeżeli wszystko będzie dobrze, to Suzi cesarke będzie miała w czwartek
ok2.gif

Prosimy o ghlosiki jesli mozna
https://apps.facebook.com/smyki-do-sportu/zdjecie/ba1819f2250137e92f99c4e732cb1389

Ja brałam gyno-femidazol i faktycznie piekło czasami i pociekło, zwłaszcza nad ranem (brałam na noc). Ciekło właśnie takie żółtawe lekko i po kilku dniach używania miało całkiem mało przyjemny zapach.

W ogóle globulki to zło, parę lat temu musiałam używać takiego paskudztwa, co cały dzień wypływało i się pieniło i w ogóle cuda robiło.

A ja po chyba 4 litrach herbaty z czarnym bzem się trochę lepiej czuję, mam nadzieje że do jutra mi przejdzie. A za chwilkę jade wspierać duchowo TŻ przy wstawianiu drzwi wejściowych :D

reklama
Ooo juz w ten czwartek Suzi bedzie miała cesarke ??:szok: oj to mocno trzymam kciuki !:tak: zeby wszystko było dobrze ! i pierwsza majówka bedzie miała swoje maleństwo przy sobie :tak:

Do góry