reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej!!!

Carmella &&& trzymaj się dzielnie!!!

annte gratulacje dla "was" :-)

Fiore bidulko, głowa do góry!!! Musisz jeszcze troszkę wytrzymać! :tak: &&& oby przykrości odpuściły!!!

A ja wam powiem że ostatnio nocki mam suuuper!!! :tak: Nie wstaję na siku nawet raz, no chyba że Jula się obudzi to wędruję do niej ;-) i gnieciemy się we trzy :-D na jednoosobowej amerykance 90x180 :-D uwierzcie że się da... :-D
Przy zmiane boku do spania czasem stęknę ale bez tragedii ;-) tfu... tfu... oby tak dalej... :-D

Miłego dniaaa!!!!

reklama
Dzień dobry wszystkim:)

Andav, trzymaj się dzielnie w tym szpitalu, ja też jestem zdania, że lepiej żeby torba była wcześniej spakowana - moja też już jest:)

Mnie gardło nadal strasznie boli, zaraz psiknę tym tantum verde - oby pomogło

&&& za wszystkie szpitalne, wizytujące dziś i potrzebujące:tak:

MIłego dnia Kochane!!!

hej
widzę że raczej dalej w dwupaku choć niewiadomo co u As i suzi oby jeszcze trochę wytrzymać:tak::tak::tak:
carmella andav trzymajcie się dzielnie kochane!
annte gratulacje dla Was:-)
ja też niestety mam trudności ze złapaniem tchu a po schodach to już mi tak ciężko dybać, ale to na tym etapie niestety normalne
w weekend grill nam się udał ale troszkę było chłodno więc był taki szybki z przyptupem:-D Z tempem ślimaczym ale wzięło mnie na sprzątanie gniazdka i ciągle coś sadzę w ogrodzie

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko;-)

A ja się czuję fatalnie, czuję że mnie coś rozkłada od wczoraj więc siedze i ciepłe herbatki z czarnym bzem popijam.

Jak już pisałam na lekarskim, maluch się szykuje najprawdopodobniej wcześniej, ale ja mu nie pozwolę :szok:

witam się prawie południowo :-) dzisiaj u nas pogoda super słoneczko świecie ale upału nie ma :-) a ja się zwiełam za pomoc mamie w skepie a mama szaleje w domu :-) niestety wczoraj miałam małe załamanie bo łapią mnie skurcze od prawej nogi do krzyża i nie mogę sobię z tym poradzić :wściekła/y: ale pocieszenie jest takie że już po świętach bedziemy mogli sie wprowadzić do naszego mieszkanka już wszystko jest gotowe :-) i powiem wam szczeże że już się nie mogę doczekać aż nasz kuba bedzie na świecie :-) trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące &&&&& miłego dnia i dużo uśmiechu :-):-)

Witam:-)
Pospałam dzisiaj dłużej niż zwykle i teraz mi czasu brak.
Młoda od pół godziny w klubie malucha, pranie się pierze, więc lecę szybko obiad czarować.

Miłego dnia, &&& za potrzebujące i udanych wizyt!
Mam nadzieję, że macie za oknem takie piękne słonko jak my dziś:-)

Witam:) Annte gratuluję:)
Za potrzebujące trzymam kciuki&&&&
Byłam dzisiaj w UP i się dowiedziałam, że macierzyński dostanę jeśli mały urodzi się do 27 maja. A ja mam termin na 28 maja... Trzeba jakoś go przekonać, żeby wyszedł kilka dni wcześniej:)

Ja po nocach spać nie umiem po całym dniu ciężko mi się wygodnie ułożyć .Pewnie znowu w dzień przysnę.Dziewczyny jaoś jeszcze trochę wytrzy:-)mamy pewnie pierwsze majowe dzieci urodza się już w kwietniu ale miejmy nadzieję,że nie za szybko.Powodzenia w dniu dzisiejszym dla wszystkich

reklama
Ja dzis o 14:15 mam wizyte u gin. zobaczymy co tam sie ciekawego dowiem.
Ale najważniejszą wizyte mam 15kwietnia(bo przedporodową)
Jeszcze dzis mam wyniki moczu odebrac mam nadzieje,ze w koncu wyszedł dobry :baffled:

Moze dzis pokupie to co mi potrzebne do szpitala... chyba czas najwyższy;-)

Do góry