reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja też:) Ale chyba pożyczę sobie od siostry walizkę na kółach:) Na razie to mam koszule i szlafrok. I nic poza tym. Mój mąż wczoraj stwierdził, że po co mam pakować, przecież on się tym zajmie jak przyjdzie czas:) No ciekawa jestem co bym w niej znalazła... Mogłabym się w szpitalu zdziwić:-D

reklama
Witam się i ja po weekendzie :happy:.
Jejku dziewczyny trzy dni nie zaglądałam na bb, bo moje skarby były w domu (jakoś tak szkoda mi wtedy siedzieć na komputerze)i nie mam pojęcia jak ja was doczytam;-).
Widzę , że jeszcze żadna się nie "rozleciała" jak to mój dziadek określił,pytając moją mamę "to kiedy się te dziewczyny będą rozlatywały":szok::szok::-D.(Bratowa ma termin na kwiecień).
Oby jeszcze trochę wytrzymać w dwupaku ,nie;-).
Ok, życzę Wam wszystkim miłego i spokojnego dnia, za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki i biorę się za nadrabianie zaległości na bb:-).

Słuchajcie, czuję się pełna w pochwie, dzisiaj miałam trochę załatwiania- badania, urząd pracy i jak szłam do samochodu nagle poczułam, jakby mi łeb wsadziła do kanału rodnego, takie uczucie jakbym sobie na wargach powiesiła jakieś ciężarki które ciągną w dół i teraz czuję się pełna w środku, co to moze byc?

Carmella no to moze byc wlasnie to co dobitnie okresliłas łbem w kanale:-D to juz bardzo mozliwe na tym etapie ale czy nie lezala poprzecznie Pam???czy cos pomylilam:eek:

ostatnio już była obrócona... ale to znaczy, że mogę nawet dzisiaj na porodówkę jechać? :|

najgorzej, ze na 4 pietro musialam isc po schodach bo jedna winda nieczynna a w drugiej kolejka i przepychanie sie :/

Witajcie Dziewczęta,

w weekend się nie odzywałam, wczoraj coś doczytałam tylko... bo znów wylądowałam na IP. Mam już dość... Miałam zatrzymanie moczu, musiały mnie położne zacewnikować i podać zastrzyk rozkurczowy :zawstydzona/y::-:)-:)-( Dobrze, że chociaż już szczypanie ustąpiło (po Furaginie), ale nadal czuję straszny nacisk na pęcherz i szyjkę - teraz to chyba sprawka małego. Na szczęście ktg wyszło ok i synuś też jest ruchliwy, więc choć to mnie nie martwi.

andav - trzymam mocno &&&

dorka - ja już od dłuższego czasu mam skróconą szyjkę, a wczoraj okazało się, że mam też lekkie (na opuszek) rozwarcie i czop już odchodzi po małym kawałku....... trzymam &&& żebyś jednak za wcześnie się nie rozpakowała :tak::tak:

Mysio - daj znać co u Ciebie.

Ja natomiast mam niejasne wrażenie, że rozpakuję się w kwietniu... moje nerki już nie wytrzymują powoli.
Torbę spakowałam, dzisiaj wieczorem chcę pojechać jeszcze na zakupy szpitalne dla siebie. Za chwilę wrzucam pieluchy tetrowe do wyprania i pakuję do torby. Jest mi ciągle niedobrze, czuję się słaba, do tego dochodzi stres...

Życzę Wam miłego, spokojnego dnia, bez skurczy, bóli i innych paskudztw. Buziaki.

Ja mysle ze nie tak szybko, wierze ze wytrzymacie jeszcze troche:tak:zobaczysz jak bedziesz sie czula po odpoczynku. Zeby glowka weszla w kanal to chyba szyjka juz musi ulec degradacji???niech sie wypowie ktos kto rodzil, ja czekajac na cc nie mialam szyjki juz i mialam rozwarcie ale nie pamietam zebym miala takie uczucie jak piszesz:eek:

anik , carmella trzymam kciuki zebyscie jeszcze troche pobyly 2w1 bo macie jeszcze troche czasu i jak mozecie jak najwiecej odpoczywacie :tak:
anik w kwietniu ale byleby juz w bezpiecznym terminie :tak:

a ja zakupiłam sobie dzisiaj mini szampon i mini zel w rossamanie, jeszcze tylko dokupie 1 koszule i stanik i moge sie pakowac w koncu ;-) a no i chyba kupie jeszcze tatum rosa a reszta co potrzebna to juz mam :tak:

reklama
Do góry