reklama
Carmella
Mama Marcela :)
haha, nie mam:/ nie dała mi,a dzisiaj tylko do 14 przyjmuje. Może poczekam jeszcze na rozwój sytuacji?
No mi się wydaje, że żółta wydzielina to normalna nie jest. To moja pierwsza ciąża więc nie uważam się za eksperta ale ponieważ masz różne dolegliwości które cię niepokoją to uważam że nie zaszkodzi jechać na IP. Mi przynajmniej tak radziła moja gin, że jeżeli będzie się działo coś niepokojącego to od razu na IP.
Carmella
Ehh to pewnie mnie tam zatrzymają. A mogę jeszcze wziąć prysznic i umyć głowę? czy lepiej od razu jechać?
Ja bym od razu jechała. Wydaje mi się, że nieumyta głowa nie jest w tej chwili największym zmartwieniem.
Zresztą w szpitalu woda jest więc jakby cię zostawili na obserwacji to tam też się można umyć i tak dalej. Daj znać jak będziesz wiedziała co się dzieje.
Zresztą w szpitalu woda jest więc jakby cię zostawili na obserwacji to tam też się można umyć i tak dalej. Daj znać jak będziesz wiedziała co się dzieje.
Carmella
zle sie wyslowilam. mialam napisac ze mam lekkie skurcze i czy po prysznicu by przeszly, niewazne. dobra to ide spakowac torbe do szpitala i jade na ip :/ dzieki za odpowiedzi
justynamika84
Fanka BB :)
Carmella trzymam mocno kciuki żeby te wszystkie Twoje dolegliwości były normalne i nic się nie działo. Daj znak jak tylko coś będziesz wiedzieć&&&&&&&&&.
Weszłam na czerwcówki a tam szok pierwsze dzieciątka na świecie. Jejku zobaczcie jak ten czas leci. Obyśmy My jak najdłużej wytrzymały w dwupakach:-)
Weszłam na czerwcówki a tam szok pierwsze dzieciątka na świecie. Jejku zobaczcie jak ten czas leci. Obyśmy My jak najdłużej wytrzymały w dwupakach:-)
natalka1704
Fanka BB :)
carmella &&&& jedz i daj znac jak tylko bedziesz mogła ! mam nadz ze bedzie wszystko dobrze .
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Carmella trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Niech sobie jeszcze Pamela trochę posiedzi w brzuszku. Czekamy na wieści.
reklama
Carmella
ok, dzieki wielkie, biore ze soba laptopa
:*
Podziel się: