reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
hahahah wysłałam karola do sklepu tak jak planowałam, po skrzydełka wieprzowe, on wrocił i powiedział - kupiłem drobione, innych nie było:D:D nie wiem czy zostawić go w tej błogiej nieświadomości hahahh

Ja kupiłam 1l w sklepie ze zdrową żywnością - za 11 PLN. Jak na razie działa cuda - widzę swoje kostki na nogach:) Wczoraj piłam ciepłe i mi się troszkę cofało, ale dzis z lodówki daje rade - jak dla mnie to jest za słodkie, odzwyczaiłam się od cukru w piciu. Za to dziś upiekłam murzynka ekspresowego - Leszek z córką wciągnęli połowę, a teraz mała leży i marudzi, że ją brzuszek boli:)

Ale dzien...eh...Slucham,ze u Was sniezy i az mnie mrozi :baffled: U nas pochmurno i pare stopni mniej,ale wiosna w pelni,okna pootwierana a w domu ponad 21'C bez palenia/ogrzewania.Tylko ta szarosc taka przygnebiajaca:sorry2:
Caly czas siedze na dupsku i nic nie robie,wymioty nadal mnie mecza po wszystkich posilkach,wiec dzis mega ograniczenia pokarmowe,a mam taka ochote na pizze :-pWlasnie dopakowalam torbe szpitalna,bo jutro jade na usg i ja ze soba zaciagne.Jakos te wymioty,skurcze itp. nie za zbyt "normalne",ale z drugiej strony czuje ze wcale w szpitalu nie zostane a usg bedzie o.k.Po prostu innej opcji nie ma!Oby jeszcze te 2 tygodnie przetrzymac,do bezpiecznego 37tyg(wiem,wiem...pisze tak co tydzien ehehehe;-))
Uciekam,milego wieczoru i pojawie sie pewnie dopiero jutro po poludniu,bo usg mam o 12:00(mniej-wiecej).
Spokojnego wieczoru i spokojniejszej nocki :*

Ja mam z Osokoły ten sok. Płaciłam 7,80 za butelkę 0,75. A baniak 3 litrowy koło 19 u mnie kosztuje. Generalnie tak jak wcześniej reklamowałam pomaga na obrzęki i przy problemach z nerkami. Najlepiej pić schłodzony. Dla mnie jakiś specjalnie słodki nie jest ale oczywiście zależy kto co zwykle pije.

reklama
nie, w sklepie ze zdrową żywnością. W markecie to nie szukałam ale może i tam mają. teraz to prawie wszędzie są takie działy. Chociaż teraz mi się przypomniało, że w Piotrze i Pawle widziałam takie 3 litrowe

Do góry