reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Ok,zaczne od tego..jedz wiecej chudszego nabialu,bialego miesa(gotowane lub "smazone" bez tluszczu-jak z grilla),duzo warzyw.Jak masz zamiar karmic piersia,bedziesz musiala zrezygnowac na dlugie miesiace z wielu rzeczy,warto sie zaczac przyzwyczajac ;-)

czesc dziewczyny! ja dzisiaj znowu jakos dziwnie sie czuje, tzn. taka bez humoru i sily. bylismy dzisiaj na zakupach, ale ja sie nie nadaje juz na takie chodzenie, kupilismy tylko spozywcze, a dla dzidzi zamowilam przez internet bo w sklepach duzo drozej. poczytam Was teraz i pewnie pojde spac wiec zycze Wam wszystkim dobrej nocki i pewnie do jutra :*
Martusia, wszystkiego naj naj naj!!! spelnienia marzen i niech wszystko uklada sie tak jak sobie tego zyczysz!!!

haaha w zwiazku z prima aprillis wysle jutro karola po kilogram skrzydełek wieprzowych... ciekawe czy sie skapnie i pojdzie kupic ahhah :D

:-):-):-)

Witajcie!
Zgodnie z codziennym rytualem,wstalam po 4."Zazelazilam"sie i niebawem trzeba bedzie cos przekasic,bo inaczej mnie wessie.Wieczor zakonczylam randka "face to face" z muszla klozetowa i skurczami,ranek rozpoczelam czkajacym Leo ;-)
Zycze Wam przyjemnej niedzieli,nie dajcie sie nabrac za bardzo ;-)

Ale miałam kiepską noc.... ile bym dała żeby mnie zgagi opuściły. Wczoraj zjadłam lekką kolacje (kanapki z samymi warzywkami i wypiłam herbate) a i tak noc była przeje...
Ale pogoda do du... śniegu nasypało tyle,że na sanki można iść:baffled:
Jeszcze dzis mnie zęby bolą ahhh jak nie urok to sraczka (jak to sie mowi)
Zjadła bym dziś lody..chyba namówie mojego S żebyśmy odwiedzili lodziarnie:-D

Witam się i ja niedzielnie.
Poszliśmy wczoraj z W. w odwiedziny do mojej siostry i szwagra. Poszliśmy wiosną, wyszliśmy zimą. Trochę się zasiedzieliśmy ;) Aż trzeba było samochód skrobać :(
Pieszczeoszka dla ciebie artykuł na szybko:

Zgaga w ciąży

i jeszcze jeden:

Zgaga (refluks żołądkowo-przełykowy) w ciąży - ból przełyku, ciąża, imbir, mdłości, refluks - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

Herbata też nie jest za dobrym pomysłem, zwłaszcza czarna bo podrażnia żołądek. No ale mam nadzieję, że będzie u ciebie lepiej.

Fiore powodzenia z ośmiornicą :) Mi moja też daje popalić. Skurczy co prawda przez te wygibasy nie mam, ale mogę zapomnieć o klasycznym siedzeniu. Pozycja musi być półleżąca bo inaczej młoda atakuje żebra i pęcherz i nie jest fajnie.

Miłego, spokojnego i w miarę leniwego dnia majóweczki.

reklama
I ja sie witam kwietniowo prima aprilisowo.
Chcialam wam pogratulowac dotrwania do miesiaca w ktorym juz w wiekszosci z was moze sie spokojniej zyc.
Super ze wszystkie majowki jeszcze w 2paku.

Do góry