reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Heh...a u nas skurczy ciag dalszy."Leze i kwicze",jakby tego bylo malo psina obudzila mi V po 40minutach drzemki w poludnie,a mnie Leo nie dal pospac przez kopniaki...za to w koncu spi teraz ten maly lobuz,ale to jego siostra nie.Moze pojdzie wczesniej spac wieczorem-taka mam nadzieje.
Dzwonilam do gina,ale jest nieosiagalny.Zapomnialam,ze mi powiedzial ze wyjezdzal na jakies szkolenie.Niewazne,przetrzymamy,bo w poniedzielk usg w szpitalu,licze ze trafie na jakiegos przyjemniejszego lekarza.
Jakby tego bylo malo,cos mi zoladek zajelo i wychodzi dwustronnie:baffled:ale ja tak ogolnie czasem mam,przez nietolerancje zywieniowe.Zreszta nigdzie nie musze wychodzic,ani nic robic,wiec co za roznica ;-)
Zycze Wam milego konca soboty :*

reklama
Pieszczoszka odstaw to co moze Ci powodowac zgage.Np.slodycze,cytrusy,ciezkostrawne potrawy,cole etc...

dziś do 13 nic nie jadłam a zgaga paliła:-( pożniej wypiłam sok brzoskwiniowo-winogronowy i zjadłam ziemniaki i mięsko i znowu zaczeło piec jak cholera.... kurde nie wiem sama co juz mam jesc zeby przestalo....

Pieszczoszka,ale wiesz ze przez niejedzenie tez jest zgaga-soki zoladkowe sie buntuja-sok tez nie jest pomocny(slodkie-kwaskowe).
I nie to,co masz jesc,ale czego masz nie jesc.Najmniej kwaskowych rzeczy,slodkich,gazowanych,ciezkostrawnych (np.jak mieso bylo przyrzadzone,jak gotowane to ok)

Hej Dziewczyny :)

Dopiero do domu weszlam. Na noc byłam u teściów. Remont wyglada tak jak wyglądał, czyli mniej więcej jesteśmy w ciemnej d.... Ale mój ciacho jest takiej myśli że z końcem kwietnia się tam wprowadzimy. CIEKAWOSTKI...:dry:

Dziś posiedziałam sobie w pracy :D pomęczyłam trochę zwierzaczki. Mamy teraz parę małych jaszczurek takich ślicznościowych że bym mogła je głaskać ciągle.
W ogóle pogoda dziś mnie dobija. Czyste niebo, świeci słońce a z góry pada jakaś dziwna śnieżyca z gradem :szok::szok: Jejku dobrze że kurtkę sobie kupiłam ufff.

Coś mi się Gabryś mało dziś rusza, jedyne jego ruchy to czkawka co godzinę... Okropne to dla mnie uczucie. Wolę porządne kopnięcie niż takie ciamcia ramcia u dołu brzucha:baffled:

Idę robić gofry :D bo mama sobie zażyczyła :p

Pozdrówka :*

reklama
Zgadzam sie.Zeby nie cierpiec,trzeba sie pozbyc choc na troche tych "brzydkich nawykow zywieniowych" Pieszczoszko :sorry2: I pamietaj,ze sniadanie-obiad-kolacja to 3podstawowe i najwazniejsze posilki dnia,ktore mozesz rozbic na mniejsze,ale regularne.Pomoze Ci i teraz i po porodzie,jak bedziesz chciala schudnac.

Do góry