reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dzień dobry majówki!!!!

Ja już na nogach od godziny... Jula się obudziła i po spaniu ;-) więc grzecznie siedzę i czekam. O 8 otwierają laboratorium to zaniosę co nie co, resztę wezmą sobie na miejscu... :tak: głodnaaaaa jestem jak cholera... :baffled::cool: jeszcze 15 minut drogi spacerem to mnie całkiem wyssie :wściekła/y: myślałam że D będzie miał wolne a tu d.... no nic poradzimy sobie.

Nocka ok :tak: aczkolwiek wieczorem coś mnie dół brzucha ćmił tak okresowo :confused: dobra nie narzekam :-p

Mam dziś dwie klientki - 4h zajęte, to dzień zleci... obym tylko wystała na nogach, bo już coraz ciężej... :-D:-D:-D

Carmella Ty jesteś bezbłędna :-D:-D:-D

Fiore dasz radę mała!!! &&&&&&&&&&&& :tak:

Życzę wam miłego weekendu :-):tak::-):tak:

reklama
Witajcie!
Jestem na nogach od 4 rano.Noc mialam nie za ciekawa,wczoraj po kroplowce nie moglam nawet do wc wstac,bylo tragicznie.A w nocy bole,skurcze,Leo sie wypychal z kazdej strony,sikanie co parenascie minut :baffled::baffled::baffled: Rano zauwazylam wiecej " 'plynu' tam na dole",ale na razie wszystko mam pod kontrola.Zostalam sama w domu,ale maz dzis tylko kilkaset metrow od domu w pracy,zostawil mi samochod,sasiedzi beda w wiekszosci w domach,pare znajomych z okolic tez,wiec w razie czego dzis czuje sie "bezpieczniej".
Zaloze sie o wszystko,ze tak juz bedzie do konca,a chociaz moje cialo szykuje sie jak z siostra Leo do wczesniejszego wypchniecia go i bycia na liscie jako pierwszym,to ja mu na to nie pozwole! Matka rzadzi,koniec kropka!Wole czekac na info,ze ktos inny zaczal bezproblemowo rodzic tylko chwile przed terminem,w odpowiednim momencie,zdrowe,sliczne dzieciatko na naszych Majowkach i szczerze wolalabym byc prawdziwa Majowka niz Kwietniowka :-p
Powodzenia Wam zycze w dniu dzisiejszym i duzo,duzo spokoju!

Witam się i ja z rana. Właśnie wróciłam z lidla. Poszłam zapolować na buty sportowe z oferty i szczęśliwie się udało. Na najbliższy rok spokój :) Noc minęła nawet spokojnie, dzień za to zapowiada się nieszczególnie. Pogoda przeokropna. Wieje, popaduje, jest szaro i brzydko. Wobec tego siedzę dzisiaj w domu- zresztą spacer miałam przed chwilą.
Fiore dacie radę jeszcze trochę. Wierzę w was.
Za wszystkie majóweczki trzymam kciuki- żebyśmy się rozpakowywały wtedy, kiedy przyjdzie nasz czas i bez dodatkowych atrakcji. Szczególne kciuki za te bardziej potrzebujące. I nam wszystkim miłego weekendu :)

A moje wkuw...nie sięgnęło zenitu... poszłam do laboratorium, czekam i czekam... zamknięte. podjeżdża autem Pani właścicielka i mówi że dziś ostatnia sobota miesiąca i nieczynne.... nosz.... gdzie to jest napisane?????? Zmokłam tak że mi zimowa kurtka przemiękła, a łapy zgrabiały bo zaledwie 3'C :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze że Jule zawlekłam wózkiem z kocem i folią na deszcz... :no:

wrrrrrrr......

idę bo klientka zaraz przyjdzie... paaa....

Paula - biedactwo, wypij ciepłą herbatkę i oddychaj;)

Martusia - szybkiego rozwiązania w terminie!!

Fiore - masz całkowitą rację! wytrzymaliście w dwupaku do tej pory, to jeszcze troszkę dacie radę;)
jestem przekonana, że pierwsza rozpakowana Majówka będzie terminowa, a my wszystkie głupie kwoki będziemy przenosić, bo panikujemy;) MM stwierdził, że jak spakujemy torbę, to nic się nie wydarzy aż do terminu, więc wszystkie spakujmy torby! jeszcze będziemy stękać, żeby 'to' już się zaczęło i doczekać się nie będziemy mogły!

miałam dziś wyjątkowo przespaną noc:) budziłam się, ale zasypiałam od razu, nawet nie pamiętam żeby Misiek się trzaskał rano (a lubi strzelić wieszakiem lub przywalić w komodę). Może to przez tą ponurą pogodę? albo jestem spokojniejsza po wczorajszych zakupach dla hani, na szpital jesteśmy gotowi, jedynie do domu zostało porę drobiazgów..

Ostatnia edycja:
Witam porannnie:-) Paula współczuje też bym się wściekła:wściekła/y: Fiore mocne kciuki żeby skurcze minęły. Za wszystkie potrzebujące mocne kciukasy :-)
U nas nocka minęła spokojnie. Sama w łóżku to nawet się wyspałam. Dzisiaj w Łodzi pogoda beznadziejna więc nie wychylam nosa z domu. Wczoraj ogarniałam po remoncie więc dziś sobie poleniu****e trochę, a potem może wezmę się dalej za porządki:-) Na zamknięty wstawiłam fotki po wielu próbach ale się udało:-) Miłego i spokojnego dnia dla Was wszystkich:-)
Martusia sto lat:)

Ostatnia edycja:
witam :-) troszkę was zaniedbałam bo mieliśmy remont i całymi dniami szykowałam mieszkanko :-) na szczecie juz wszystko jest zrobione obiecuje was nadgonić ;-) :)fiore trzymaj sie :) jesteśmy z tobą mocne &&&&&& za każdą potrzebującą :) wieczorkiem się odezwe bo jade do mamusi :)

ja tylko na chwilkę bo jedziemy zaraz do hurtowni bo w ostatnich dniach bardzo spodobał mi się inny wózek i nagle ten co mamy już kupiony już mi się nie podoba zbytnio....:baffled::confused: S się śmieje już ze mnie choć mu samemu ten co teraz widzieliśmy też mu się bardziej podoba:tak: chwile przed porodem zachciało mi się zmiany wózka:sorry2: na szczęście w razie co w tej hurtowni bez problemu możemy dokonać wymiany jeśli się zdecydujemy:tak:
miłego dnia majówki w tą okropną pogodę...:baffled:

Witam sie i ja

Martusia wszystkiego naj naj naj :****
:-):-):-):-):-) duzo zdrówka i szcześliwego rozwiazania :-):-):-):-)

u nas ale brzydka pogoda nie do tego ze wieje , jest zimno to zaczał padac deszcz ze śniegiem... a mówia ze swieta maja byc nie lepsze :baffled: takze z tej okazji nigdzie nie wychodze , czekam na M i bedziemy dzisiaj razem leniuchowac :-) a nocke miałam dzisiaj pieknie przespana od pólnocy do 7 i dopiero potem na siusiu i spowrotem spac do 9 :-) tak by mogło byc caly czas :-)

Paula mam nadz ze reszta dnia bedzie lepsza niz poczatek:tak:

Fiore
teraz to juz dacie rade wytrwac do bezpiecznego terminu wierze w to mocno &&&&

Carmella ty to jestes udana hahaha:-)

Miłego weekendu majóweczki ! odpoczywajcie :tak:

reklama
Sluchajcie od 3-4 dni pod rząd kilka razy dziennie leci mi krew z nosa, czasem ciurkiem a czasem tylko podczas dmuchania nosa tą krew wydmu****e:/ teraz weekend nie pojade do lekarza ale to cos powaznego? co to moze znaczyc?

Do góry