reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
anik nie pomogę bo ja z Julą w ogóle nie zauważyłam żeby mi odszedł :sorry:;-):-D nawet jak mi pęcherz owodniowy pękł to poczułam tylko takie dziwne pyknięcie i nawet wody płodowe nie leciały jak leżałam :-D a położna "czemu Pani nie woła że wody odchodzą?" :-D co nieco można przegapić... :-p:-D

karolki podziel się!!!! :-p:-D:-D:-D

little nina oby sprawy mieszkaniowe mocniej drgnęły! :tak: rozwaliłaś mnie tym szamponem dla psów :-D:-D:-D aż monitor oplułam :-D

zanetaa współczuję Ci sytuacji z dziadkami :no: ja bym chyba zwariowała... :wściekła/y::eek:

Agushka będzie dobrze! :tak::-)

As &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mysiochomis lubię Twoje posty :-D:-D:-D są takie... hmmm..... mocno pobudzone :-D

fiore powiadasz że zakochana jesteś? :-D to może jednak motylki czujesz w brzuchu, a nie ośmiornicę :-D

to na razie tyle... :-p

w miejscowym szpitalu przyjmuja od 35tc, wczesniejsze przypadki sa odwozone (karetka?) do sasiednich wiekszych miast (60 i 80km od nas) - wynika to z tego, ze w tamtych szpitalach maja lepszy sprzet dla dzieci. Tak mnie oswiecili jak lezalam u nich na patologii w 25tc

Czarnula no właśnie nie tylko w prywatnych tak jest. W Łodzi są trzy państwowe i tylko dwa przyjmują na tym etapie ciąży. Są też dwa prywatne ale żaden nie przyjmuje tak wcześnie. To kwestia sprzętu, specjalistów i tak dalej.

Właśnie sie dowiedziałam ze do tej kliniki co mam w niej rodzić przyjmują jak sie ma skończone 36 tyg ciazy. Czyli jak bym zaczeła teraz rodzić to by mnie nie przyjeli:eek:
pewnie nie maj neonatologii dlatego. W szpitalu gdzie rodzilam 2 razy przyjmuja dopiero po ukonczeniu 37 tc bo tez wlsnie nie maj nenatologii

czop to ja milam brazaowawy, nie wiem czy moze byc np zolty

ledwo dzis zyje. Bylismy z mlodym w szpitalu n planowej wizycie. Myslalam ze dzis wszystkie badnia zrobia ale niestety puscili nas na przepustke do srody. Umordowalam sie ostro. Trzeba bylo o 5 wyjechac a teraz mnie skurcze, tluka jeden za drugim

reklama
hej hej
dziewczyny przestancie tyle pisac !!!!!! heheheh no niemoge was doczytac:))

Oli dzis wstała o 6 i nas obudziła hiihhi pojechała do szkoły i dzis byli w gospodarstwie zobaczyc zwierzatka i zadowolona ze hoho

i co tam komu hmmm
współczuje głupich docinek szczególnie od własnych matek nierozumiem tego i na szczescie nic takiego nie usłyszałam od mojej i rowniez współczuje jak dziadki tak psuja nasze wychowanie dziecka tyle staran a oni swoje na szczescie u nas to nie masytuacji takiej bo ja siedze z Oli i sie nia zajmuje i mam nadzieje ze nie bede potrzebowała opieki dziadków

FIORE mówisz zakochana :)) swietnie :)) co cie tak na miłosne wyznania wzielo i tak jak pisze PAULA to nie osmiornica tylko motyle:))
i co tam??? chyba jeszcze poczytam bo nie pamietam tez macie problemy z pamiecia ??

Do góry