reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie dopiero wieczornie! ja jakos kiepsko sie dzisiaj czuje cisnienie mi spadało i jakos słabo sie czułam, w głowie mi sie kreciło. Nadal czuje skurcze czy napinanie jak za duzo pochodze. Tyle dzisiaj napisałyscie ze was dogonic nie moge-nie mam siły wszystkiego czytac. Wybaczcie.
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace i leżace w szpitalach :* :* :*
Miłego wieczoru.....dobranoc

reklama
Andav &&& BEDZIE DOBRZE zdazy sie przkerecic,a w razie czego cc to nie samo zlo :* &&&
Dziewczyny ja tez prosze o trzymanie kciukow,leze i leze i tylko leze,a skurcze mnie nie opuszczaja :-(Niech sie tylko ciut polepszy,o wiecej nie prosze,oby jeszcze do szpitala nie jechac...na razie czekam na kroplowke z rozkurczowymi-"po znajomosci"-zycze Wam dobrej nocy,spokojnej i bezpiecznej :*

Carmella ja chyba też....licze na to ze moze jako jedna z pierwszych urodze i nie bede sie tak stresowac, bo jak ktoras zacznie rodzic przede mna to ja zaczne rodzic razem z nia przed kompem :-D:-p:eek:

hahahhah mamy nieprzykręcony kibel, przed chwilą sie załatwiałam a że mam zaparcie musiałam trochę się pogimnastykować na toalecie, no i tak się przechyliłam w lewo że prawie przewróciłam się razem z kiblem :D:D:D

reklama
Olisiaa ja tam licze ze pierwsza sie rozpakuje ze wzgledu na termin i moja tarczyce.Bede na zywo zdawac relacje jak dam rade bo biore do szpitala moj ipad.
Carmella ty dziewczyno uwazaj z tym kibelkiem bo jeszcze sobie krzywde zrobisz i akcje porodowa przyspieszysz :)
Dzien bez Was majowki jest dniem straconym :0)

Do góry