reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Nie ma takiej opcji, żeby mnie mąż golił. Na razie daję radę sama bez lusterka a potem też sobie jakoś poradzę. Kocham mojego męża i ufam mu bardzo, ale swoje krocze golę ja :) Jak się pozacinam to trudno, ale to ja się pozacinam a nie ktoś (nawet własny, prywatny mąż) mnie. Ale oczywiście co kto lubi.

reklama
Hey :)
Ja wpadłam tylko na chwilę zameldować,ze u nas wsio ok ale ostatnio kompletnie nie mam czasu na bb. Nawet nie jestem w stanie poczytać co u Was.
Mam nadzieje,że od przyszłego tygodnia już będę miała wiecej czasu i będę na bierząco.
Tymczasem buziaczki w brzuszki przesyłam i pozdrawiam cieplutko.

Oj, ja dziś też tylko na chwilkę.
Od samego rana siedzę nad papierami i ogarniam coś czego wcześniej nie robiłam, a muszę to dziś skończyć. Postaram się Was doczytać wieczorem.
&&& za wizytujące i potrzebujące!!!

a mój Misiek jest delikatniejszy niż ja;) nie zaciął mnie nigdy, ale lubił sobie różne "wzorki" wycinać.
tak na sucho, to sobie nie wyobrażam się golić - musiało szarpać;p najlepiej leżeć w wannie, z pianką do golenia męża i relaksować się kiedy on odwala robotę;) z takiej zwykłej czynności można zrobić grę wstępną;)

Witajcie Kochane!

Katasza super ze siostrzane wiesci juz lepsze!
Anik oj-al nie zazdroszcze :-(
Za wszystkie majoweczki &&& i modlitwa jak codziennie,czy jestem czy mnie nie ma.
Ehm...jezeli chodzi o bobo-zdjeciowy,to ja dodam tylko na zamkniety.Przepraszam,juz tak mam.
U nas cieplo,slonecznie,temperatura jak z koncowki maja :tak:Sprawa w PL zakonczona,dopiero sie zacznie teraz z podatkami,pismami,urzedami etc...i to dokladnie w czasie kiedy powinnam rodzic,wiec zobaczymy jak bedzie :confused2:Stres doporowadzil nas do mega skurczy,wiec leze caly dzien i sie nie ruszam,doslownie.Dopiero teraz zaczynam sie podnosic,na razie dotarlam do laptopa,niebawem wrzuce sie pod prysznic(tylko V do sasiadki zaprowadze,bo ma sie bawic z jej 9letnia corka;-)).S dzis rano wyszorowal fotelik samochodowy dla Leo,nosidelko,zamonotowal pozyczone siodelko na rower,zeby jezdzic z V-zrobili jazde probna,potem zatroszczyl sie o nasze zoladki i poszedl do pracy,dzis tylko na 5h(oby nie mieli wezwania na koniec zmiany :sorry:),jakos przezyjemy.
Odpowiem na kolejnych watkach i znikam :*

Tez jakis czas temu myslalam, ze nie dam rady sie tam golic, ale daje rade do tej pory - a robie to 2 razy w tygodniu, tylko, ze zmienilam image i lece na slepo na "zero":) Za to angazuje L do golenia moich nog, bo w wannie nie jestem juz w stanie sie schylic do nich, a na stojaco jak raz golilam to sie skonczylo pieknym omdleniem i ladowaniem w wannie pelnej wody z glosnym pluskiem - i mam zakaz. Denerwuje mnie to jego golenie, bo on jest w tym cholernie dokladny i strasznie to trwa - ja to raz ciach i gotowe, a on mi te nogi okreca, trzy razy pianki uzywa - zbankrutuje na tym kosmetyku bo te pianki sa strasznie drogie i malo ich w tych puszkach:)

Fiore - gratki za tajemnicze rozwiazanie tajemniczej sprawy - rozumiem, ze skonczylo sie pozytywnym dla Was wyrokiem:)

Witam się ;)))
Ja po wizycie straszna lipa :-( nowe piguły na podtrzymanie a po nich zgaga i trzęsą mi się ręce ;/;/;/;/;/
Dziewczyny ile prawidłowo powinna mieć szyjka ?? Bo moja ma całe 20mm ... jestem załamana ;(((( moje Dziecie pcha się na świat martwie się ze urodzi się duzo przed terminem a baaardzo tego nie chce. Grozi mi krążek lub szew a tydzień znowu wizyta

Carmela Witam a jak długo już masz problem z szyjką??

Mi się miednica zepsuła boli mnie spojenie ledwo chodze do tego brzuchol uciska mi na nerwy i noc jest porażką wszyscy spią a ja z boczku na boczek sie przewracam

reklama
dzien dobry:))
ja dzis jakas taka bez humoru wiec nie zarazam
&&&& za potrzebujace i wizytujace

AGAGU ja miałam szyjke 2,18 w 25 tc i zakładany miałam szew herveta i musze lezec plackiem po załozeniu lezałam plackiem 3 tyg bo wszystko bolało a potem pomału pomalu bo kto mipomoze przy Oli ??? nikt ale i tak mi córa duzo pomagała i tak lezymy i troche chodzimy nie jest zle tylko nie mozesz nic konkretnego zrobic ja nawet nie moge odkurzac bo zaraz mnie lapie:((

Do góry