reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
mi tak drętwiało przez jakiś czas ale tylko pod lewą piersią a teraz jak na razie mam spokój, dziwne wtedy to uczucie jest:tak: nie mam pojęcia skąd się to bierze:confused2:

Martusiu mi tak juz dretwieje od jakis 6 tygodni,a po przebudzeniu w tym miejscu boli jakbym miala jednego wielkiego siniaka,licze ze i mi przejdzie :tak:

a tak w ogole dziekuje za mile przywitanie :-)

Mnie też drętwieje - prawdopodobnie Maluszek prostuje sobie nóżki na moch żebrach, stąd to uczucie... Swoją drogą dzisiaj mnie tak ciągnie w dole brzucha, że masakra.......

Aaaa....uwielbiam mojego GINA buahahaha! W zyciu bym sie nie spodziewala,ze zadzwoni do mnie po mailu ktory do niego napisalam...powiedzial,ze i tak chce mnie zobaczyc 17 kwietnia za darmo!!! Normalnie sie "wzruszylam",chociaz podejrzewam,ze nie chce stracic klientki "w przyszlosci" ;-)
Chodzi o to,ze on przyjmuje tylko prywatnie,choc pracuje w szpitalu,ale nie jest lekarzem prowadzacym...nie wiem jak to wyjasnic...mam nadzieje,ze sie wyrazilam ;-) Bosch,ale ulga...moze pomyslicie,ze to cos glupiego,ale naprawde czasem dotrwac do wyplaty(ktora czesto ma poslizg 2tyg) jest bardzo ciezko.Czlowiek oszczedza na wszystkim,a potem wychodza rozne sytuacje i...:zawstydzona/y:Eh,przepraszam,kasa to tylko kasa,nie powinnam sie tak przejmowac,no nic bedzie lepiej ;-)

ahhahahahahahahhahahahahah a pisałam ye da ci darmowke hehehehehehe

a ja dziś dostaję kopniaki po bokach, ból jakby mi miało rozerwać skórę i dolne żebra..
a drętwieją mi dłonie, a najbardziej palec wskazujący prawej ręki, dosłownie za każdym razem kiedy go wyprostuję..

Znowu zostawiłam was na pół dnia i ledwo nadrobiłam. Witam nową mamę, fajnie, że nas co raz więcej. Ja po wizycie, szczegóły zaraz wrzucę na odpowiedni wątek. Generalnie dzień męczący. Na szczęście jutro tylko szkoła rodzenia. Może coś w domu zrobię bo święta za pasem a ja w lesie :)

reklama
Do góry