reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Katasza - ja też jeszcze nic nie zrobiłam, ogólnie nie mogę się pozbierać, ciągle mi czasu brakuje :-( Zastanawiam się co przygotować na te Święta, ale nie mam kompletnie pomysłu... Na pewno zrobię sałatkę jarzynową i może jakąś jeszcze... o wypieki się nie martwię - tym zajmują się teściowie. A tak poza tym... Może chrzan domowy, o. Ale na tym pomysły się kończą... Za to sprzątanie... jeszcze nic nie zrobiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karwiczki - mój też się przeciąga i tylko brzuś zmienia kształty... a po zmianie czasu na letni zrobił się leniwy...

reklama
moj tez z reguly tylko sie wypycha tyłkiem lub sie przeciaga , od czasu do czasu podskoczy tak energicznie ze i ja razem z nim:-D ale oszczedza mi zebra całe szczescie i oby tak zostalo ;-) i nic tez mi nie dretwieje ;-)

Fiore super ze bedziesz miała jednak to wizyte:-)

Witaj karwiczki :-)

Dobry wieczor dziewczyny!
Jakos ostatnio trudno i sie zebrac na pisanie. Ten watek jeszcze doczytuje, no i zwierzecy, ale reszty nie ogarniam... W sobote troche sie obkupilam w sklepach, w poniedzialek dokonczylam na ebayu. Wyglada, ze jesesmy prawie gotowi :) gdyby jeszcze nie wizja przeprowadzki...

Zdeklarowalam sie w koncu w pracy co do ostatniego dnia i koncze 13 kwietnia. Prawde miwiac zaczelam odliczac dni, w tym tygodniu jakas taka ciezka sie zrobilam! Do tej pory bylo ok, a teraz brzuch zaczyna wyraznie ciazyc.
Ale poza tym wszystko w normie. Czasem bezsenne noce, ale juz chyba je zaakceptowalam, choc potem w pracy trudno wytrzymac :p

Teraz czas wstac z wyrka. Dzis wizyta w szpitalu, a zaraz po pracy bedzie mamy w domu nspekcje dla potencjalnych wynajmujacych. Mam nadzieje, ze ludzie przyjda i ktos bedzie zainteresowany... Takze niby jest czysto, ale zawsze trzeba cos tam ogarnac, pranie czyse schowac, mam nadieje, ze wyschlo! Jeszcze kuchenke na glanc przetrzec. Takze poranek pracowity!
A wam kolorowych snow i dlugich godzin bez pobudek zycze :)

I przepraszam, ze nie odpisuje bardziej indywidualnie, ale pamietam o was wszystkich i wiekszych i mniejszych problemach w modlitwie.

takie przeskoki tez czasem mam,ale zeby tak wyciagal raczke czy nozke zeby bylo widac calkowite wybrzuszenie to nie mam,takze maz sobie jeszcze nie moze popatrzec,jedynie co to na falujacy brzuch:-)a zebra tez jeszcze mam cale:-p

Siostra dalej w szpitalu. Jutro robią jej 3 USG i się zobaczy co dalej. Jeśli Mała przybiera na wadze to prawdopodobnie potrzymają je aż osiągnie 2 kg i puszczą do domu. Jeśli okaże się, że nie przybiera to prawdopodobnie podejmą decyzję o cesarce. Rozmawiałam nawet dzisiaj z moją ginekolog bo akurat ona robiła siostrze USG w szpitalu i powiedziała, że jutro się coś wyjaśni, ale biorąc pod uwagę, że pierwsze dziecko siostra urodziła w 38 albo 39 tygodniu ciąży z wagą 3 kg, a sama urodziła się w 36 lub 37 tygodniu i ważyła 2 kilo to może być tak, że po prostu taka uroda. Ale miejmy nadzieję, że jutrzejsze USG wypadnie pozytywnie. Jak już będę coś konkretnie wiedziała to dam znać.

Katasza trzymam kciuki za siostrę. Za wszystkie potrzebujące również.
Uciekam oglądać serial.
Dobrej nocki dla wszystkich majówek.

reklama
Do góry