reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
myłam twarz przed lustrem i zauważyłam ,ze dziś wyskoczyły mi na szyi białe takie kropki wystające (trudno mi to opisać inaczej) jest ich parę :eek: później umyłam włosy i zaczęłam je rozczesywać i co???? pełno chyba łupieżu we włosach !!! zaznaczam ,ze wczoraj go nie miałam:sorry: co sie ze mna dzieje:-:)-:)-:)-(

Pieszczoszka ja też nie miałam łupieżu ,a teraz włosy mam super gęste i szybko rosną ale szampon teki z kotkiem na łupież lub dla niemowląt bo jak użyję innego to zaraz mam krostki i sypanie .Nie wiem ale tak coś mi się zrobiło

No my po lekarzu,mala niby ok nic na plucach i na oskrzelach wszystko czyste:szok:Pani doktor dala nam skierowanie na przeswietlenie kl.piersiowej:tak:Seba ma antybiotyk:eek: dalej w domu ma siedziec:tak:Wydawalo sie ze mala gorzej chora od Seby:tak:
zanetaa wspolczuje przezyc ale dobrze ze Hania juz ulozona do wyjscia:tak:
Elvie dobrze ze bedziesz miala pomoc,trzymam &&&& zeby malej szybko przeszlo:tak:
Dusia przy alergi raczej goraczki nie ma:no:Moja mala jest alergiczka i goraczki nie ma katarze np. Raz ponad 5tyg miala katar i zadnej goraczki,a katar alergiczny:tak:
fiore trzymam kciuki zeby ginek cos wymyslil dla Was wygodnego:tak:

Pieszczoszka łupiez w ciazy to normalne przez zmiany hormonalne ,mnie tez dopadl ale na początku ciazy ,zaczełam stosowac zwykly szampon head&shoulders i mi pomogl i poki co nic nie mam i mam nadz ze to paskuctwo juz nie wroci:confused2::wściekła/y:

siemanko
boze ale wy duzo piszecie czytam i czytam....i wogóle zapomniałam co kto i kiedy
z becikowym i z kaska z pzu to wiem tez dostaniemy i dla reszty zycze ułozenia sprawy z tym ubezpieczeniem
chorowitkom zdrówka szczególnie tym najmniejszym bo dziecko chore to katastrofa
A FIORE zycze ci zeby gin ci odpisał ze da ci darmowa wizyte:))

Elcia ja też właśnie nadrabiałam czytanie (od rana mnie nie było na bb) i tyle tego, że już nie pamiętam komu chciałam co odpisać. W ogóle ostatnio z moją koncentracją i pamięcią źle się dzieje :baffled:.

reklama
a ja myslałam ze to tylko ja jestem taka niezkoncentrowana ciagle czegos zapominam ... a dzis to wogóle mi sie tak spac chce ze musze uciac komara chociaz na 30 min ale co ja zrobie z Oli??:((

Do góry