reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Co do tepienia kocura to ja to zrobilam w piatek:-DTroche kramem,troche maszynka,a wczoraj pozbylam sie kocura na nogach:-D Nogi najlepiej mi golic we wannie a reszte pod prysznicem:tak:

Olisiaa jak u nas zmianiali ubezpieczyciela(3lata temu) tez bylam na urlopie

ale na szczescie mialam super kierownika ktory do mnie zadzwonil i
powiedzial ze zlozyl moja deklaracje,a ja jak wroce to mam podpisac itp
:tak:nie wiem co w takich sytuacjach sie robi:no:trzymam &&&& zeby wyszlo dla Was jak najlepiej:tak:
Co do bolu krocza to tez miewam ale mysle ze to przez zylaki,jak lykalam Cyclo 3 forte to mnie tak nie bolalo:tak:

reklama
Witajcie majówki

ja od rana na pełnych obrotach, najpierw zaliczyłam laboratorium żeby badania porobić bo w czwartek do gina, potem zakupy, spacer z psem, wyprałam pościele bo pogoda piękna i kołdra z poduchami się wietrzy na ślicznym słoneczku aż miło dziś do łóżeczka będzie się wchodzić:tak:
ja bólu krocza nie mam ale mam dość często taki ucisk w podbrzuszu mały pewnie głową napiera zwłaszcza jak za dużo się nalatam. Ból piersi miałam tylko na początku teraz jedynie sutki wrażliwsze są.
Ja kocura "tępię" raz w tygodniu choć łatwo mi nie jest bo ręce jakieś takie krótsze się zrobiły:confused: przez ten wielki brzuch:-D ale wolę na bieżąco to robić bo potem to jeszcze gorzej samej sobie poradzić. Ja golę tak jak zawsze czyli maszynką do zera.

Miłego dnia mamuśki

Dorka28 a jemu własnie kierownik nie przekazał wiadomosci i wyszło jak wyszło....ja jestem załamana i ryczec mi sie chce z tego powodu, bo zeby była kasa to bym to olała no ale niestety u nas kazdy grosz sie liczy i zawsze mamy pod górke :-:)-:)-(

Dzieki fiore.. sprobuje :/ Ale jak mowilam, spalam cala noc, wstalam z lozka i zaczelo sie wtedy, dziwne bo zaczyna bolec po odpoczynku a nie po wysilku.

Jak bedzie tak jeszcze dlugo i intensywnie to podjade do szpitala. Przeraza mnie tylko to, ze moga mnie tam zostawic..

A co do kocura jak nazwalyscie to pieszczotliwie to ja staram sie co 2-3 dni bo jak zaniedbam to zaraz mnie wszystko tam swedzi i mnie trafia;) ale ja sobie radze na stojaco bezblednie bez patrzenia:)

Ollena mnie sie tez wydaje,ze te moje bole mam po odpoczynku,ale sek w tym,ze jak wstajesz i sie zaczynasz ruszac,to sie pojawiaja bo de facto byly w stanie spoczynku,a musze ponownie rozpoczac prace i wtedy bola.
Mam nadzieje,ze wszystko przejdzie szybko i ze obedzie sie bez e.r. i pozostawania w szpitalu &&&

Dzwonilam do poloznik,na bol piersi...duzo cierpliwosci.Potweirdzily mi sie moje przypuszczenia ;-)

czesc dziewczyny! ja Was dzisiaj podczytuje tylko jednym okiem bo mam poltoraroczna coreczke znajomej pod opieka i mala nie daje mi za bardzo dojsc do komputera :) mam nadzieje ze uda mi sie pozniej cos wiecej napisac a przynajmniej doczytac wszystko co piszecie :)
niech wszystkie bole ktore macie szybko Wam przejda!
ja dzisiaj mialam spokojna nocka, ale budzac sie ok. 5 nad ranem poczulam taki bol w dole brzucha, ktorego bardzo dawno nie mialam, w ciazy pierwszy raz taki silny. bol jak na okres. troche sie wystraszylam bo naprawde bardzo bolalo, ale sie nie ruszalam, polezalam i przeszlo.
do pozniej kobietki :*

witam sie po weekendzie :) u nas piękna pogoda chciałam iść gdzieś na spacer ale mam masakryczny ból głowy :-( więc siedzę w domu może przejdzie mam małe pytanko czy możliwe jest że mam uczulenie w postaci wysypki na udach po magnezie ?? dodam że nigdy na nic nie byłam uczulona a ta wysypka jest bardzo męcząca bo bardzo swędzi :-(
dzisiaj mój kochany pojechał robić remont ciekawe ile mu się zejdzie oby szybko bo mam przeczucia że mój Kubala kochany przywita nas wcześniej :-) a co do wątku o goleniu to ostatnio mam patent golenia się przy lusterku bo już sama nie daje rady a mój kochany nie ma za bardzo czasu albo zapomina :-( więc sama sobię radzę :-):-)

Cześć Dziewczynki :-)

Zasnęłam o 4 nad ranem (!!), a spałam do 12 w południe... świetnie:baffled:
Co do bóli - mam prawie codziennie, bolą tak, że w pierwszym odruchu myślę, że dostałam okres i trzeba biec do łazienki :baffled: Są silne, ale po jakimś czasie przechodzą.

Olisiaa - nie da się obejść, mnie również obowiązuje karencja... mój M. dostanie pieniążki za dzidziusia, a ja nie, bo kilka dni po podpisaniu umowy zaszłam w ciąże... I nic z tego niestety, a szkoda. Też próbowaliśmy to jakoś obejść, ale :baffled::baffled: Dla mnie to jest chory przepis, rozumiem, kiedy kobieta się ubezpiecza jak jest już w ciąży... Ale jeśli w dniu podpisania umowy w ciąży nie jest, to jaka kurna karencja?! :dry::dry::dry:

Ja zaraz idę umyć balkon (ojjj... już się domyślam, co tam po zimie jest), wywalę pościel, niech się przewietrzy (liczę, że prędzej na takiej wywietrzonej zasnę :-D), obiadek już zrobiłam, pojedliśmy także jestem wooolna, mogę pisać :-D

Co do golenia kocurka - dzisiaj zmobilizuję M. nie będę ryzykować, że sobie coś maszynką odetnę niechcący :-D:-D na nogach na szczęście rosną mi baaardzo wolno - jak po depilatorze, chociaż w ciąży zaniechałam używania go, ze względu na ból :baffled::baffled:

&&& żeby wszystkie bóle poszły od nas precz!!!

Anik. nie zawsze obowiązuje okres karencji. Kiedy mój R. zmienił pracę zmieniał też ubezpieczyciela, a ja byłam już w ciąży. On dostanie pieniążki z ubezpieczenia i dodatkowo ubezpieczył też mnie, bo też nie obowiązuje karencja. Kurde nie pamiętam jaka firma, ale chyba Alianz.

reklama
oderwałam się od pracy żeby zajrzeć, czy żyjecie;p

oby bóle minęły, nie tylko Wam, ale też mi - a co tam, ciężarna też może być egoistką;)

Do góry