reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
A to jadłyśmy na obiadek z teściową dzisia, no w sumie to już wczoraj:
Madzia_S
Matka Polka
Oj, Kachna, ty mnie chyba chcesz wkurzyć... Żebym ja nie zrobiła zdjęcia tego co mam na talerzu... ;D
Madzia_S
Matka Polka
Ekhm...Zrobiłam tort dla Dzidzi. Truskawkowy. Never again nie będe robić czegoś słodkiego, czego mi nie wolno spróbować w trakcie robienia. Straszne . Wyobraźcie sobie, ze macie całe ręce w białej czekoladzie, kremie tiramisu i truskawkach i nie wolno nawet polizać. Ja sie spociłam, zmęczyłam i prawie popłakałam.
A tort wygląda jakby się zaciął przy goleniu, nieszczególnie mi sie podoba, ale cóż.
To robienie bez próbowania to chyba za karę dla mnie, bo wczoraj buzia była u Marysi juz piękna, prawie żadnych krost no i zgrzeszyłam kawalątkiem rybki i pasztetu i dzisiaj krosty na rączkach, nóżkach i płacz okrutny, nic nie chce jeść i cierpi przez moją głupotę. Myślę, że to po jajkach w pasztecie .
A tort wygląda jakby się zaciął przy goleniu, nieszczególnie mi sie podoba, ale cóż.
To robienie bez próbowania to chyba za karę dla mnie, bo wczoraj buzia była u Marysi juz piękna, prawie żadnych krost no i zgrzeszyłam kawalątkiem rybki i pasztetu i dzisiaj krosty na rączkach, nóżkach i płacz okrutny, nic nie chce jeść i cierpi przez moją głupotę. Myślę, że to po jajkach w pasztecie .
blond
mama dwoch urwiskow
o mamo madzia jaki piekny tort cudo to prosze o torcik na moj slub prosze prosze
boshe .... Madzia jestem pod wrażeniem przepiekny jeżeli smakuje (a na pewno) jak wyglada to gratuluję (przepis podrzuć na BB)
ja zrobiłam sernik - na blaszce nie wygląda zbyt uroczo ale całkiem apetycznie (troche zjedlismy w ramach degustacji )
a tutaj baranek którego można rzec wydziergałam z masła z powodu braku drewnianej foremki, której zwykle używa sie w moim rodzinnym domu
Troche podobny do Misia Fazi z MuppetShow ale nic to
ja zrobiłam sernik - na blaszce nie wygląda zbyt uroczo ale całkiem apetycznie (troche zjedlismy w ramach degustacji )
a tutaj baranek którego można rzec wydziergałam z masła z powodu braku drewnianej foremki, której zwykle używa sie w moim rodzinnym domu
Troche podobny do Misia Fazi z MuppetShow ale nic to
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
a u nas jutro szwagierka ma urodziny i ja zrobilam jej niespodzianke zrobilam kilimandzaro tylko jeszcze na gorze musi byc cukier puder
Podziel się: