reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
A to jadłyśmy na obiadek z teściową dzisia, no w sumie to już wczoraj:
danie4vn.jpg

A ja tak sie chwaliłam że pieczarki moge jeść no i wykrakałam w zeszłą sobote zrobiłam łepki od pieczarek na patelni zeżarłam z 4szt i w niedziele były mega kolki
u Olci :( już grzybów nie tknę !

kachna a coz to jest rozpoznalam bazylie, salate piomidora makaron talerz i sztucce :-) prosze o przepis....kurcze juz wiem dlaczergo taka laska z Ciebie :-)

Ekhm...Zrobiłam tort dla Dzidzi. Truskawkowy. Never again nie będe robić czegoś słodkiego, czego mi nie wolno spróbować w trakcie robienia. Straszne :mad:. Wyobraźcie sobie, ze macie całe ręce w białej czekoladzie, kremie tiramisu i truskawkach i nie wolno nawet polizać. Ja sie spociłam, zmęczyłam i prawie popłakałam.

sa4000231wz.jpg

A tort wygląda jakby się zaciął przy goleniu, nieszczególnie mi sie podoba, ale cóż.

To robienie bez próbowania to chyba za karę dla mnie, bo wczoraj buzia była u Marysi juz piękna, prawie żadnych krost no i zgrzeszyłam kawalątkiem rybki i pasztetu i dzisiaj krosty na rączkach, nóżkach i płacz okrutny, nic nie chce jeść i cierpi przez moją głupotę. Myślę, że to po jajkach w pasztecie :mad:.

boshe .... Madzia :) jestem pod wrażeniem :) przepiekny :) jeżeli smakuje (a na pewno) jak wyglada to gratuluję :) (przepis podrzuć na BB)

ja zrobiłam sernik - na blaszce nie wygląda zbyt uroczo ale  całkiem apetycznie :) (troche zjedlismy w ramach degustacji ;))

vi30k2.jpg

a tutaj baranek którego można rzec wydziergałam z masła z powodu braku drewnianej foremki, której zwykle używa sie w moim rodzinnym domu ;)

vi31mq.jpg

Troche podobny do Misia Fazi z MuppetShow ale nic to ;)

vi3483.jpg

reklama
a u nas jutro szwagierka ma urodziny i ja zrobilam jej niespodzianke zrobilam kilimandzaro tylko jeszcze na gorze musi byc cukier puder

Do góry