reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Remeny trzymam kciuki bo wiem co to znaczy dieta bezmleczna - byłam na takiej przez 4 miesiące (na szczęście dośźć krótko, ale miło nie było ).
No a ja dzis zjadłam jajko i czekamy

reklama
A co się dzieje jak jajko jest ble?? Wysypka?? problemy żołądkowe czy jak?? Ja jem jajka (tak po jednym) ale Piotrek jest uczulony, Jaśkowi nic nie jest, ale czy może mu jakaś alergia się przyplątać później przez to??

dziewczyny ja tez jem jajko ale na twardo i bez dodatkow jajecznicy jeszcze sie boje bo z cebulka i kielbaska tyylko lubie :-)
odebralam dzisiaj wyniki morfologi i moczu i myslalam ze sie pomylila babka.... w zyciu nie mialam takich a jestem na bardo regorystycznej diecie ...hemoglobina 15,3 szok..... nie wiem jakim cudem....jedyny witaminowy wybryk to kaszke nestle dla dzieciakow wcinam z zelazem i witaminami...

Myfcia to chyba i ja sie pokuszę na kupno tej kaszki nestle z żelazem :) chociaż nawet nie wiem jaką mam morfologię... chyba w tym tyg zrobię :)

ja ta kaszka poprawilam sobie wyniki juz podczas ciazy lekarz potwierdzil moje ppodejrzenia wtedy ze to przez nia tak sie fajnie stalo :-) ja kupuje ta do rozrabianka z woda do tego polewam ja jeszcze sokiem z zurawiny mniam....plecam

remeny mam nadzieje ze to o czym piszesz to tradzik. moj maluszek tez dostal pojedynczych krostek na buzi. ma juz je po nad tydzien.wygladaja jak kaszka manna, a pojedyncze z nich sa czerwone zbialym czubkiem.krosty raz\sa bardziej raz mniej widoczne. odstawilam na 2 dni mleko, ale nadal byly i wydaje mi sie ze to tradzik. polozna na wizycie stwierdzila, ze to niegrozne krosty.

misia q, wcinaj kaszke, bo jest pyszna i ma witaminy.no i nie zaszkodzi dzidzi. ja kupilam sobie ta bezmleczna(trzeba dolac mleka,bo po dol wody jest zla), ale nie wiem czy nie lepsza jest takaz mlekiem do zrobienia na wodzie

Mika kaszka nestle do rozrabiania z woda jest pyszna a mleko w sobie ma....i jest bezpieczna i przepyszna....wciam morelowa jest tez truskawkowa :)

reklama
Do góry