reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
A co się dzieje jak jajko jest ble?? Wysypka?? problemy żołądkowe czy jak?? Ja jem jajka (tak po jednym) ale Piotrek jest uczulony, Jaśkowi nic nie jest, ale czy może mu jakaś alergia się przyplątać później przez to??
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
dziewczyny ja tez jem jajko ale na twardo i bez dodatkow jajecznicy jeszcze sie boje bo z cebulka i kielbaska tyylko lubie :-)
odebralam dzisiaj wyniki morfologi i moczu i myslalam ze sie pomylila babka.... w zyciu nie mialam takich a jestem na bardo regorystycznej diecie ...hemoglobina 15,3 szok..... nie wiem jakim cudem....jedyny witaminowy wybryk to kaszke nestle dla dzieciakow wcinam z zelazem i witaminami...
odebralam dzisiaj wyniki morfologi i moczu i myslalam ze sie pomylila babka.... w zyciu nie mialam takich a jestem na bardo regorystycznej diecie ...hemoglobina 15,3 szok..... nie wiem jakim cudem....jedyny witaminowy wybryk to kaszke nestle dla dzieciakow wcinam z zelazem i witaminami...
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja ta kaszka poprawilam sobie wyniki juz podczas ciazy lekarz potwierdzil moje ppodejrzenia wtedy ze to przez nia tak sie fajnie stalo :-) ja kupuje ta do rozrabianka z woda do tego polewam ja jeszcze sokiem z zurawiny mniam....plecam
remeny mam nadzieje ze to o czym piszesz to tradzik. moj maluszek tez dostal pojedynczych krostek na buzi. ma juz je po nad tydzien.wygladaja jak kaszka manna, a pojedyncze z nich sa czerwone zbialym czubkiem.krosty raz\sa bardziej raz mniej widoczne. odstawilam na 2 dni mleko, ale nadal byly i wydaje mi sie ze to tradzik. polozna na wizycie stwierdzila, ze to niegrozne krosty.
misia q, wcinaj kaszke, bo jest pyszna i ma witaminy.no i nie zaszkodzi dzidzi. ja kupilam sobie ta bezmleczna(trzeba dolac mleka,bo po dol wody jest zla), ale nie wiem czy nie lepsza jest takaz mlekiem do zrobienia na wodzie
misia q, wcinaj kaszke, bo jest pyszna i ma witaminy.no i nie zaszkodzi dzidzi. ja kupilam sobie ta bezmleczna(trzeba dolac mleka,bo po dol wody jest zla), ale nie wiem czy nie lepsza jest takaz mlekiem do zrobienia na wodzie
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Ja też kaszkę uwielbiam, ale Bobovitę. Ryżowa z malinami. Bez mleka, na wszelki wypadek... :laugh:
Podziel się: